Σεμινάρια

Οι ONE Project, συμπράτουν με το κέντρο #OrionasYoga και συνθέτουν συνταγές αναπνοής και Μακροβιοτικής με σκοπό τη θεραπεία!

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου
12:00 – 16:30μμ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • 12:00-13:00 Πραναγιάμα!
    Σώμα και πνεύμα στην απόλυτη φυσιολογία.
    Tεχνικές αναπνοής που μας χαλαρώνουν και ενεργοποιούν το σώμα ώστε να έχουν ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα οι θεραπευτικές ιδιότητες της Μακροβιοτικής.
  • 13:00-13:30 Διάλειμμα με Μακροβιοτικό Σνακ
  • 13:30-16:30 Σεμινάριο «Θεραπευτικές Συνταγές στην Kουζίνα»
    Σε κάθε πρόβλημα υγείας, όσο μικρό ή μεγάλο και αν είναι αυτό, το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι η ανακούφιση των συμπτωμάτων.
    Οι θεραπευτικές συνταγές και τα ροφήματα είναι μεγάλοι σύμμαχοι σε αυτό ενώ ταυτόχρονα αποτελούν, μαζί με την προσαρμογή της διατροφής, και μέρος της θεραπείας.
    Σε αυτό το σεμινάριο μαθαίνουμε απλές, οικονομικές, φυσικές, ακίνδυνες και αποτελεσματικές συνταγές και τεχνικές που μετατρέπουν την κουζίνα μας σε ένα εργαλείο αντιμετώπισης και διαχείρισης πολλών από τα καθημερινά μας προβλήματα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ | 4,5 ώρες
ΧΩΡΟΣ | Orionas Yoga, Αγνάντων 18, Φιλοπάππου, Αθήνα

ΚΟΣΤΟΣ | €35 (πλέον ΦΠΑ 24%)
Για όσες/όσους έχουν ολοκληρώσει τον Κύκλο Εκπαίδευσης στη Μακροβιοτική Διατροφή, το κόστος συμμετοχής είναι 25 ευρώ.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ | Πρόγραμμα, σνακ, γευστικές δοκιμές

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κιν | 6990440 5810 (Καλή) 
Email | kali@onepoject.grcontact@oneproject.gr | Φόρμα Επικοινωνίας

Αν η ζωή μας χτίζεται γύρω από το πιάτο μας, το πιάτο μας πώς χτίζεται;

Ένα πρόγραμμα 4 μαθημάτων με Μακροβιοτική θεωρία, φιλοσοφία και πολύ μαγειρική, που στόχο έχει να κατανοήσουμε πώς λειτουργεί η ενέργεια γύρω μας,
πώς μας επηρεάζει η τροφή  και πώς να μαγειρεύουμε ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες μας για ενέργεια, υγεία, γεύση και ποικιλία.

Αναλυτικά διδάσκονται:

  • Επίδραση της τροφής στην υγεία και την καθημερινότητά μας.
  • Βασικές αναλογίες, συνταγές και πιάτα.
  • Επιλογή πρώτων υλών.
  • Δόμηση ημερησίων και εβδομαδιαίων μενού.
  • Σνακ, γρήγορα γεύματα και φαγητά για πάρτυ κ.ο.κ..
  • Γλυκά, σάλτσες, συνοδευτικά πιάτα και πιάτα εκτός προγράμματος
  • Πρακτική διαρρύθμιση κουζίνας.
  • Διαφορετικές μέθοδοι μαγειρικής και παράγοντες που λαμβάνονται υπόψιν.
  • Ορθή χρήση αρτυμάτων (λάδι, αλάτι, μπαχαρικά κ.α).
  • Προετοιμασία φαγητών για κατανάλωσή τους εκτός σπιτιού (εργασία, εκδρομή).
  • Διαχείριση χρόνου στο μαγείρεμα.

Σκοπός είναι, να κατανοήσουμε πως:

  • λειτουργεί η ενέργεια γύρω μας
  • μας επηρεάζει η τροφή μας
  • μαγειρεύουμε ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες μας για ενέργεια, υγεία, γεύση και ποικιλία.

Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να διαμορφώνουμε ένα, εν τέλει, εβδομαδιαίο μενού, χωρίς την χρήση ζωικών υλών, συντηρητικών, χρωστικών και τεχνητών υλικών, ζάχαρης.

ΠΡΟΣΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

  • Α μέρος: Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019
  • Β μέρος: Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ | 12 ώρες
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ | 11πμ – 2μμ, θεωρία, μαγειρική 2-4μμ διάλλειμμα και γεύμα 4-7μμ, θεωρία, μαγειρική, γευστική δοκιμή

ΧΩΡΟΣ | “Περί Φύσεως Ανθρώπου”, πάροδος Σαλονικιού, Χαλκίδα (οδηγίες)

ΚΟΣΤΟΣ | €130 (πλέον ΦΠΑ 24%)
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ | Πρόγραμμα, 2 γεύματα, 2 γευστικές δοκιμές, έντυπο σημειώσεων

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 50€

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κιν | 6990440 5810 (Καλή),  6972 284808 (Σταύρος), 6974 505549 (Κώστας)
Email | kali@onepoject.grcontact@oneproject.gr | Φόρμα Επικοινωνίας

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ | Φόρμα εγγραφής

Αν η ζωή μας χτίζεται γύρω από το πιάτο μας, το πιάτο μας πώς χτίζεται;

Ένα πρόγραμμα 4 μαθημάτων με Μακροβιοτική θεωρία, φιλοσοφία και πολύ μαγειρική, που στόχο έχει να κατανοήσουμε πώς λειτουργεί η ενέργεια γύρω μας,
πώς μας επηρεάζει η τροφή  και πώς να μαγειρεύουμε ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες μας για ενέργεια, υγεία, γεύση και ποικιλία.

Αναλυτικά διδάσκονται:

  • Επίδραση της τροφής στην υγεία και την καθημερινότητά μας.
  • Βασικές αναλογίες, συνταγές και πιάτα.
  • Επιλογή πρώτων υλών.
  • Δόμηση ημερησίων και εβδομαδιαίων μενού.
  • Σνακ, γρήγορα γεύματα και φαγητά για πάρτυ κ.ο.κ..
  • Γλυκά, σάλτσες, συνοδευτικά πιάτα και πιάτα εκτός προγράμματος
  • Πρακτική διαρρύθμιση κουζίνας.
  • Διαφορετικές μέθοδοι μαγειρικής και παράγοντες που λαμβάνονται υπόψιν.
  • Ορθή χρήση αρτυμάτων (λάδι, αλάτι, μπαχαρικά κ.α).
  • Προετοιμασία φαγητών για κατανάλωσή τους εκτός σπιτιού (εργασία, εκδρομή).
  • Διαχείριση χρόνου στο μαγείρεμα.

Σκοπός είναι, να κατανοήσουμε πως:

  • λειτουργεί η ενέργεια γύρω μας
  • μας επηρεάζει η τροφή μας
  • μαγειρεύουμε ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες μας για ενέργεια, υγεία, γεύση και ποικιλία.

Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να διαμορφώνουμε ένα, εν τέλει, εβδομαδιαίο μενού, χωρίς την χρήση ζωικών υλών, συντηρητικών, χρωστικών και τεχνητών υλικών, ζάχαρης.

ΠΡΟΣΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

  • Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019
  • Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ | 12 ώρες
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ | 11πμ – 2μμ, θεωρία, μαγειρική 2-4μμ διάλλειμμα και γεύμα 4-7μμ, θεωρία, μαγειρική, γευστική δοκιμή

ΧΩΡΟΣ | Orionas Yoga, Αγνάντων 18, Φιλοπάππου, Αθήνα

ΚΟΣΤΟΣ | €140 (πλέον ΦΠΑ 24%)
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ | Πρόγραμμα, 2 γεύματα, 2 γευστικές δοκιμές, ηλεκτρονικές σημειώσεις, πιστοποιητικό παρακολούθησης

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 50€

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κιν | 6990440 5810 (Καλή)  6972 284808 (Σταύρος)
Email | kali@onepoject.grcontact@oneproject.gr | Φόρμα Επικοινωνίας

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ | Φόρμα εγγραφής

Πώς και γιατί δεν συνάδουν όλες οι vegan επιλογές με την ηθική φυτοφαγία;
Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου θα εξετάσουμε την έννοια της γιορτής και τις διατροφικές επιλογές που συνήθως τη συνοδεύουν. 
Στο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει εργαστήριο, όπου θα δείξουμε πώς ετοιμάζουμε ένα πλούσιο γιορτινό τραπέζι με κύριο συστατικό την αγάπη.
Όχι μόνο για τα ζώα αλλά και για τους ανθρώπους και ολόκληρο τον πλανήτη.
Φυσικά και θα γευτούμε το φαγάκι που θα μαγειρέψουμε!

Ώρα προσέλευσης 11:40.

Θα τηρηθεί αυστηρά η ώρα έναρξης και σας ζητάμε να έρθετε λίγο νωρίτερα για την ολοκλήρωση των εγγραφών και την προετοιμασία.

Kόστος συμμετοχής

Mέχρι τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου: 34 ευρώ.
Εγγραφή για το (Β) σεμινάριο http://pages.news/BV2

Κόστος και για τα δύο σεμινάρια (Α+B) “Beyond Veganism” : 60 ευρώ
Εγγραφή και για τα δύο σεμινάρια http://pages.news/BV1

Κανονική τιμή: 80 ευρώ

Πληροφορίες για το πρώτο σεμινάριο: “Beyond Veganism” (A) Μακροβιοτική και γλυκά

Επειδή η γεύση των εορτών είναι γλυκιά, θα υποδεχτούμε τον Δεκέμβρη με προετοιμασία και δοκιμή συνταγών
που θα μας κάνουν να νιώσουμε πως το γλυκό είναι γιορτή από μόνο του! 
Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου θα συζητήσουμε για την ανθρώπινη ανάγκη για γλυκό.
Θα μιλήσουμε για τις γλυκαντικές ουσίες, για τον κίνδυνο και τις επιπτώσεις της υπερκατανάλωσης απλών υδατανθράκων σε μία vegan διατροφή
και θα ανακαλύψουμε πώς η Μακροβιοτική αντίληψη μας κατευθύνει σε επιλογές που ωφελούν τη φύση, τα ζώα και τους ανθρώπους. 

Στο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει το εργαστήριο “Μακροβιοτική και γλυκά”. 
Θα ανακαλύψουμε μαζί τη Μακροβιοτική πρόταση στις γλυκές γεύσεις και φυσικά θα γευτούμε ότι φτιάξουμε!

Ώρα προσέλευσης 14:40.
Θα τηρηθεί αυστηρά η ώρα έναρξης και σας ζητάμε να έρθετε λίγο νωρίτερα για την ολοκλήρωση των εγγραφών και την προετοιμασία.

Kόστος συμμετοχής
Mέχρι την Τρίτη 27  Νοεμβρίου: 34 ευρώ.
Εγγραφή για το (Α) σεμινάριο ΕΔΩ.

Κόστος και για τα δύο σεμινάρια (Α+B) “Beyond Veganism” : 60 ευρώ
Εγγραφή και για τα δύο σεμινάρια http://pages.news/BV1

Κανονική τιμή: 80 ευρώ (Α και Β)

Εγγραφές : http://pages.news/BV1

Οι εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, χαρακτηρίζονται συνήθως από… επιπλέον καταναλωτισμό, ο οποίος μας κάνει να αναρωτιόμαστε εάν οι vegan επιλογές είναι πάντα και κατάλληλες/ορθές/αποτελεσματικές, για καλύτερη υγεία, καθαρότερο περιβάλλον, λιγότερα απορρίματα, λιγότερη βία και εκμετάλλευση.

Το Beyond Veganism είναι δύο σεμινάρια τροφής και σκέψης για αυτούς που έχουν κάνει ή σκέφτονται να κάνουν, το βήμα προς μία περισσότερο vegan διατροφή. 
Στη vegan αναδυόμενη αγορά, που προσφέρει όλο και περισσότερες καταναλωτικές επιλογές:

  • Πώς Επιλέγουμε; 
  • Είναι όλες οι vegan επιλογές και ηθικές; 
  • Υπάρχουν ζώα που υποφέρουν από τις vegan επιλογές μας; 
  • Όταν υιοθετούμε συνήθειες εκτός εποχής πόσο βλάπτουμε τον εαυτό μας και το οικοσύστημα; 
  • Είναι ο εθισμός στην γλυκιά γεύση της χορτοφαγίας μία ηθικά ουδέτερη επιλογή; 
  • Είναι τελικά η Μακροβιοτική διατροφή η ενδεδειγμένη για τον άνθρωπο, τα ζώα και τον πλανήτη;

Ερευνούμε την τροφή πέρα από τα στενά όρια της διατροφικής ανάλυσης  (γιατί η τροφή δεν είναι μόνο πρωτεΐνες, βιταμίνες κοκ),
αλλά εμβαθύνουμε στην ενεργειακή υπόστασή της και πως αυτή μας επηρεάζει.

Με την ευκαιρία των εορτών, θα μάθουμε πως ένα εορταστικό γεύμα μπορεί να είναι φυτικής προέλευσης,
πολύ γευστικό, δυναμωτικό και ευπαρουσίαστο.
Και για γλυκά χωρίς ενδοιασμούς… θα μάθουμε πως παρόλη την έλλειψη ζάχαρης ή επεξεργασμένων υδατανθράκων
και με την χρήση κατάλληλων υλικών (λ.χ. σιρόπι ρυζιού, Αμαζάκε), θα νιώθουμε όμορφα και την επόμενη μέρα!

Όσο για το εορταστικό τραπέζι μας: η χρήση υπερτροφών (Τέμπε, Φιλέτο σταριού, Ναττό) και η πρωτότυπη επεξεργασία τους,
θα δώσει ένταση και νοστιμιά, καινοτομία και απόλαυση, χωρίς να … θυσιάσετε τίποτα!

Ακολουθείστε τους παρακάτω συνδέσμους για πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια Beyond Veganism.

Beyond Veganism (Α): Μακροβιοτική και γλυκά https://www.facebook.com/events/342749596519147/

Beyond Veganism (Β): Μακροβιοτική και γιορτινό τραπέζι https://www.facebook.com/events/1166284386868917/

Σας περιμένουμε για συζήτηση, μαγείρεμα και φαγητό.
Μην χάσετε και τα 2 αυτά σεμινάρια, στην μοναδική τιμή των 60€ (25% έκπτωση εφ’ όσον εγγραφείτε μέχρι και τις 27/11)!
Κανονικό κόστος: 80€

Εγγραφές http://pages.news/BV1

 

Επιτέλους, όχι άλλη σπανακόπιτα ως  κολατσιό!
Ένα σεμινάριο γι’ αυτούς που επιθυμούν να συμμετέχουν στην προετοιμασία του καθημερινού τους φαγητού, αλλά πάσχουν από έλλειψη χρόνου. 

Τι θα μάθουμε
Μαθαίνουμε να δημιουργούμε πλήρη χορτοφαγικά γεύματα (για το γραφείο, το σχολείο, την εκδρομή, το πάρτυ), θρεπτικά, χορταστικά και νόστιμα, με βάση την κατανόηση της τροφής από την σκοπιά της Μακροβιοτικής.
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις γνώσεις μας, μετά από πολυετή, καθημερινή, προσωπική και επαγγελματική εμπειρία στην Μακροβιοτική διατροφή.  

Περιλαμβάνονται
Στο σεμινάριο θα γίνει:

  • θεωρητική παρουσίαση για τους λόγους και τα οφέλη  χρήσης, σημαντικών τροφικών ομάδων όπως τα δημητριακά, τα λαχανικά και τα όσπρια
  • πρακτική παρουσίαση για συντήρηση και ποικιλία χρήσεων των παραπάνω τροφών
  • προετοιμασία όλων των γευμάτων της ημέρας σε 15 – 60 λεπτά
  • δημιουργία γεύματος  από το μηδέν σε ελάχιστο χρόνο
  • αναφορά σε νόστιμες και χρηστικές φυσικές τροφές, μακροχρόνιας φυσικής συντήρησης
  • παράθεση ιδεών για σνακ, πλήρη γεύματα, επαναχρησιμοποιούμενα υλικά και γλυκάκια

Πότε: Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, 4-7μμ
(προσέλευση 15´ νωρίτερα)

Που: Αίθουσα «Αείφαρον», Λεωχάρους 13, Α όροφος , Αθήνα
(κοντά στον σταθμό μετρό «Πανεπιστήμιο», πίσω από την πλατεία Κλαυθμώνος)

Πόσο: 30€
(χωρίς φόρους, με γευστική δοκιμή των συνταγών)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΕΜΠΤΗ 8/11/2018
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ.

Πληροφορίες/Συμμετοχές
ONE Project | Our Natural Evolution
Τ.: 699 440 5810
Email.: kali@oneproject.gr

Σημειώσεις:
Στην αίθουσα δεν φοράμε παπούτσια, ωφέλιμο είναι να φέρετε τετράδιο σημειώσεων, ελάτε τουλάχιστον 15 λεπτά νωρίτερα για την έγκαιρη εγγραφή σας και έναρξη του μαθήματος.

Οι κατάλληλες συνταγές για καλοκαιρινή δροσιά και γλύκα!

20 Ιουνίου 2018
6μμ

Στο Βαζάκι, Χαλάνδρι

Η καλοκαιρινή ζέστη, έχει τώρα τον αντίπαλό της…
Σπιτικά και ποιοτικά, vegan καλοκαιρινά γλυκίσματα, πολύ δροσιστικά, πολύχρωμα και ευφάνταστα, 
ΧΩΡΙΣ ζάχαρη ή ζωικά υλικά.

Θέματα

  • Συμβουλές για να τρώμε ισορροπημένα και το καλοκαίρι,
    στην βάση της vegan Μακροβιοτικής κουζίνας.
  • Πως και γιατί να μην το παρακάνουμε με την κατανάλωση τροφών που
    μας “κλέβουν” ενέργεια,  έστω κι αν είναι ελκυστικές το καλοκαιράκι…

Μενού

  • Δροσερά ζελέ φρούτων, με αγάρ-αγάρ
  • Smoothie με γλυκιά κρέμα Αμαζάκε
  • Trifle με μους σοκολάτας και φρούτα
  • Παγωτό με Αμαζάκε

Ως γλυκαντικά υλικά χρησιμοποιούμε:

  • τα ίδια τα φρούτα
  • σιρόπι ρυζιού/βύνη ρυζιού
  • Κρέμα Αμαζάκε

Φτιάξτε καλοκαιρινά επιδόρπια, εύκολα, με λίγα βήματα, ελαφρά, χωρίς λιπαρά, vegan και το ουσιαστικότερο νόστιμα και …γλυκά!

Θεωρία

Θα εξηγήσουμε για την ενέργεια του Καλοκαιριού και τις ανάγκες μας, και πως να επεξεργαζόμαστε την τροφή μας για να διατηρούμε την ενεργητικότητά μας και … να δροσιζόμαστε!

Χώρος

Το Βαζάκι, Αριστοτέλους 33, Χαλάνδρι (στον κήπο!)

Κόστος

25 ευρώ (μαθητές των ONE Project: 20 ευρώ) 
Δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Πληροφορίες/εγγραφές

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ 19/6/2018
Συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής: ΕΔΩ
Τηλ.: 6972 284808 
Email: oneprojectgr@gmail.com

Καλοκαιράκι μύρισε και οι εκδρομές ξεκίνησαν!

Για όσες και όσους ανησυχούν ότι, οι επιλογές για να φάνε ποιοτικό φαγητό έξω είναι περιορισμένες,
αυτό το μάθημα είναι για εσάς!

Το ιδανικό “πρόχειρο γεύμα” για το καλοκαίρι, χρειάζεται να είναι:

  • θρεπτικό και νόστιμο
  • ελαφρύ, χαμηλό σε λιπαρά, αλλά χορταστικό
  • σχετικά διατηρίσιμο εκτός ψυγείου
  • μικρό σε μέγεθος και εύκολο να καταναλωθεί με το χέρι

Και ποιο μπορεί να είναι αυτό;

Το Ιαπωνικό Σάντουϊτς! Δηλαδή το… Σούσι!

Αλλά, όπως το παρασκευάζουμε με τον τρόπο της Μακροβιοτικής κουζίνας, με:

  • αναποφλοίωτο ρύζι (περισσότερες φυτικές ίνες, βιταμίνες, πρωτεΐνη, θρεπτικά συστατικά)
  • vegan πρωτεΐνούχες υπερτροφές (Τέμπε, Σέιταν, Σιίτακε κα), για ολοκληρωμένo διατροφικό προφίλ και σούπερ γεύση
  • φρέσκα λαχανικά εποχής (αγγούρι, ρόκα, καρότο κα), που χαρίζουν δροσιά, βιταμίνες και τραγανή υφή
  • υψηλής ποιότητας υλικά και καρυκεύματα (Σούσι ΝόριΣάλτσα σόγιας, ΜίρινΞύδι καστανού ρυζιού, Ουμεμπόσι)

Χωρίς:

  • ζάχαρη, γλουταμινικό μονονάτριο ή άλλα χημικά ενισχυτικά γεύσης, χαμηλής ποιότητας υλικά και καρυκεύματα (λ.χ. Σάλτσα σόγιας με ζάχαρη, χωρίς να έχει υποστεί φυσική διαδικασία ζύμωσης)

Μαγειρική

Θα μάθουμε λοιπόν, να φτιάχνουμε Σούσι, κάνοντας πρακτική στο τύλιγμά του (φέρτε την ποδιά σας!).

Ακόμα, μαθαίνουμε πως να χρησιμοποιούμε τα φύκια στην κουζίνα μας, για να δώσουμε επιπλέον γεύση και θρέψη στα πιάτα μας, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που χρειαζόμαστε επιπλέον μέταλλα στην διατροφή μας.

Ακόμα, θα δούμε πως να μετατρέπουμε μία vegan Υπερτροφή, όπως το Τέμπε, σε λαχταριστή πάστα, που μοιάζει με τονοσαλάτα,
και να εμπλουτίσουμε σάντουιτς, καναπεδάκια, πράσινες σαλάτες κα

Μενού

Με λίγα λόγια, το Μενού μας θα είναι:

  1. Οι “50 αποχρώσεις” του Σούσι (ρολάκια, κώνοι, διαγώνια ρολά, με διάφορες γεμίσεις)
  2. Τέμπε “τονοσαλάτα” και οι χρήσεις της
  3. Γευστικό καρύκευμα με Νόρι
  4. Ωφελιμότητα και εφαρμογές των φυκιών Νόρι (και εκτός κουζίνας!)

Θεωρία

Θα εξηγήσουμε για την ενέργεια του Καλοκαιριού και τις ανάγκες μας, και πως να επεξεργαζόμαστε την τροφή μας για να διατηρούμε την ενεργητικότητά μας και … να δροσιζόμαστε!

 

Χώρος

Cross+ing: Μυρωνίδου 8, Κεραμεικός, Αθήνα

Κόστος

25 ευρώ (παλαιοί μαθητές των ONE Project: 20 ευρώ) + ΦΠΑ 24%
Τελική τιμή: 31 € (25€)

Πληροφορίες/εγγραφές

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ 12/6/2018
Συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής: ΕΔΩ
Τηλ.: 6972 284808 
Email: oneprojectgr@gmail.com

Prasino Biomarket | 2.12.2017

Σας προσκαλούμε σε ένα σεμινάριο μαγειρικής, που απευθύνεται σε όσες οικογένειες αναζητούν λύσεις για την καθημερινή διατροφή τους,
με στόχο μία καλύτερη υγεία και πρωτότυπες γεύσεις.
Με τα προϊόντα Μακροβιοτικής διατροφής, βρίσκετε τις λύσεις που ταιριάζουν στις διατροφικές ανάγκες σας.

H Μακροβιοτική διατροφή είναι μία γευστική, ολιστική προσέγγιση που ασπάζονται χιλιάδες οικογένειες σε όλο τον κόσμο,
για να απολαμβάνουν υγιή και χαρούμενη καθημερινότητα με πολύ γευστικά γεύματα.
Βασίζεται στην χρήση τοπικών, βιολογικών και εποχιακών τροφών, που προετοιμάζονται με ποικιλία μεθόδων και
σε συνδυασμό με καρυκεύματα που προάγουν την υγεία.
Το δυναμικό αποτέλεσμα, ικανοποιεί με τις μοναδικές γεύσεις που προσφέρει η Μακροβιοτική κουζίνα.

Μπορούμε να χτίσουμε μία δυνατή οικογένεια με μέλη που ακτινοβολούν, απλά προσαρμόζοντας τις μαγειρικές μας ικανότητες
στην ολιστική, γευστική προσέγγιση της Μακροβιοτικής.

Σεμινάριο μαγειρικής για οικογένειες

Αν θέλετε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείται την διατροφή για να:

  • Δυναμώσετε το ανοσοποιητικό των παιδιών σας
  • Τα βοηθήσετε να ηρεμούν και να συγκεντρώνονται
  • Τους δείξετε πώς να τρώνε αληθινό φαγητό, αποφεύγοντας τις «άδειες» τροφές (κρουασάν από το περίπτερο)

Τότε, αυτό το σεμινάριο μαγειρικής, σας ενδιαφέρει!

Το μενού περιλαμβάνει:

  • Τηγανητές μπάλες ρυζιού, για ενεργητικότητα και αντοχή
  • Μπιφτέκια λαχανικών, για να μειώσουμε το κρέας με γευστικό τρόπο
  • Σάλτσα Τόφου, για ότι συνοδεύεται με μία κρεμώδη σάλτσα
  • Σπιτική Νουτέλα, όλη η γεύση χωρίς ζάχαρη και φοινικέλαιο
  • Ροφήματα με Κούζου, για χαλάρωση και ενίσχυση του πεπτικού, όλα σε ένα

Θα υπάρχει θεωρητικό τμήμα, όπου θα αναλύσουμε πως η διατροφή επηρεάζει την ενέργεια, διάθεση και υγεία μας, μέσα από την Μακροβιοτική θεώρηση.
Θα μάθουμε επίσης την ενέργεια των τροφών και πως να επιλέγουμε τρόφιμα και τρόπους μαγειρέματος, ανάλογα με τους στόχους μας.

Σεμινάριο μαγειρικής: Μακροβιοτικές λύσεις για την οικογένεια
2/12/2017, 12πμ-3μμ 

Χώρος:

 

PRASINO Biomarket
Λ.Πεντέλης 97
15234 ΧΑΛΑΝΔΡΙ
 
210 6858639 / 2106858484
 
Διδάσκει: Julija Volobujeva

Κόστος: 30 ευρώ ανά άτομο | 50 ευρώ για μέλη ίδιας οικογένειας.
Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν

Έκπτωση ONE Project: – 25% σε όσες/όσους έχουν παρακολουθήσει κύκλους σεμιναρίων μας

Σας περιμένουμε για να αλλάξουμε τον κόσμο μας!

Πληροφορίες/Συμμετοχές

ONE Project | Our Natural Evolution

ONE-Project-Logo-100

Τ.: 6972 284808

E.: one@oneproject.gr

www.oneproject.gr

X