Ελάτε να συμμετάσχετε σε ένα μοναδικό και πρακτικό εργαστήριο, όπου θα μάθετε πώς να φτιάχνετε νόστιμες, προβιοτικές τροφές που δεν προσφέρουν μόνο γεύση, αλλά και οφέλη για την υγεία σας! Με επίκεντρο την παραγωγή ψωμιού με προζύμι και ποικιλία από διαφορετικά τουρσιά, αλλά και την χρήση της πάστας μίσο, θα μάθετε πως μπορείτε να ενισχύσετε την πέψη και το μικροβίωμά σας, να έχετε καλύτερη υγεία και καλύτερη διάθεση!
Για φανταστείτε το επόμενο σάντουιτς, να το φτιάξετε με το δικό σας ψωμί!
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ
Η υγεία του εντέρου μας είναι καθοριστική για την ευημερία μας, επηρεάζοντας την ενέργειά μας, τη διάθεσή μας και τη γενικότερη υγεία μας. Στο εργαστήριο αυτό, θα ανακαλύψετε πώς να χρησιμοποιείτε ζυμωμένα τρόφιμα όπως το τουρσί κ το ψωμί ζυμωτό για να θρέψετε το μικροβίωμα του εντέρου σας και να ενισχύσετε τη διαδικασία της πέψης—με φυσικό τρόπο και χωρίς μαγιά!
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ:
- Εμπειρικές Συμβουλές για επιτυχία στην παραγωγή: Μάθετε τις καλύτερες τεχνικές για να φτιάξετε τέλεια τουρσιά και ζυμωτό ψωμί, χωρίς να ανησυχείτε για αποτυχίες ή αλλοιώσεις. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα με έξυπνες και απλές μεθόδους.
- Πρακτική Εμπειρία: Αποκτήστε τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να φτιάχνετε προβιοτικές τροφές με καθοδήγηση από ειδικούς με μακρόχρονη εμπειρία.
- Ποικιλία επιλογών: Ανακαλύψτε διαφορετικούς τρόπους ζύμωσης, με ποικιλία υλικών και μέσων (όπως λ.χ τουρσί με σάλτσα σόγιας) για να έχετε ποικιλία στη γεύση και προβιοτικά οφέλη.
- Υγιές Εντερικό Σύστημα = Υγιής Ζωή: Κατανοήστε τη σύνδεση του μικροβιώματος του εντέρου με την ψυχική και συναισθηματική υγεία. Μάθετε πώς τα ζυμωμένα τρόφιμα υποστηρίζουν μια ισορροπημένη ζωή.
- Ψωμί που δεν φουσκώνει: Νιώστε γιατί το ζυμωτό ψωμί με προζύμι αργής ωρίμανσης, είναι ιδανικό για εκείνους που νιώθουν φουσκωμένοι μετά την κατανάλωση του συνηθισμένου, συμβατικού ψωμιού. Δοκιμάστε πως είναι το ψωμί μαγειρεμένο στον ατμό!
- Πρακτικές Συμβουλές Μαγειρικής: Χρησιμοποιήστε τα ζυμωμένα τρόφιμα σε καθημερινές συνταγές, όπως σάντουιτς και σαλάτες, και κάντε τα γεύματά σας πιο δημιουργικά και με υγιεινές ιδιότητες.
- Πως να χρησιμοποιήσετε την πάστα Μίσο σε σάντουιτς και σάλτσες, για επιπλέον προβιοτική δράση και γεύση!
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΣΑΣ
Με 14 χρόνια εμπειρίας στις ζυμώσεις, η Γιούλια και ο Σταύρος, ασχολούνται επαγγελματικά με τα προϊόντα ζύμωσης και την μαγειρική εκπαίδευση και μοιράζονται το ίδιο πάθος για τα υγιεινά και γευστικά φαγητά. Εκτός από ζευγάρι, είναι και οι ιδρυτές της ONE Project.
Μαζί, θα σας καθοδηγήσουν στο ταξίδι της ζύμωσης, μοιραζόμενοι αποκλειστικές τεχνικές που έχουν μάθει τόσο από παραδοσιακές μεθόδους όσο και από εξωτικές πρακτικές, ιδιαίτερα από την Ιαπωνία.
Με λίγα λόγια, θα σας βοηθήσουν να γίνετε “ειδικοί” στη ζύμωση και στην μαγειρική με υγιεινές, προβιοτικές τροφές!
Early Bird Προσφορά – έγκαιρη συμμετοχή!
Εγγραφείτε μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου και πληρώστε μόνο 25€!
(Κανονική τιμή: 30€)
Οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε μην το καθυστερείτε—κλείστε τη θέση σας σήμερα και προετοιμαστείτε για μια μέρα γεμάτη υγεία, νοστιμιά και μάθηση!
[Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε]ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ;
Το εργαστήριο “Φτιάξε τέλεια Τουρσιά και Ψωμί” δεν είναι ένα μαγειρικό εργαστήριο—είναι μια επένδυση στην υγεία σας. Ενσωματώνοντας τα ζυμωμένα τρόφιμα στη διατροφή σας, θα ενισχύσετε την πέψη, θα ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και θα νιώσετε γεμάτοι ενέργεια.
Και το καλύτερο;
Θα αποκτήσετε πολύτιμες δεξιότητες που θα σας συνοδεύουν για μια ζωή, ενώ θα γνωρίσετε συνανθρώπους σας που νοιάζονται επίσης για την υγεία τους!
Αυτό το εργαστήριο είναι μια μοναδική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους με υγιεινά και λειτουργικά φαγητά.
Μην το Χάσετε — Αναβαθμίστε την Υγεία και τις Μαγειρικές σας Δεξιότητες σε Μία Μόνο Ημέρα!
Είτε είστε έμπειρος μάγειρας, είτε αρχάριος, αυτό το εργαστήριο θα σας εξοπλίσει με απαραίτητες γνώσεις για να φτιάχνετε προβιοτικές τροφές που ωφελούν το μικροβίωμα του εντέρου σας και θα ενισχύουν την γενικότερη ευεξία σας.
Είναι η στιγμή να θρέψετε το σώμα σας και να τροφοδοτήσετε την ψυχή σας—με φυσικό και απολαυστικό τρόπο.
ΜΕΝΟΥ
- Ψωμί με προζύμι αργής ωρίμανσης στον ατμό.
- Ψωμί με καρύδι και κόλιανδρο, με προζύμι αργής ωρίμανσης στον φούρνο
- Ξυνολάχανο με καρότο και αγριοκύμινο
- Τουρσί λαχανικών σε άλμη
- Κουνουπίδι τουρσί με ξύδι ούμε
- Κρεμμύδι τουρσί με σάλτσα σόγιας
- Προβιοτικό πατέ με μίσο, τέμπε και … “μυστικό” υγρό!
ΤΑ 5 Π
- Πότε: Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2024, 11:00 – 14:00
- Που: Flowidity, Νίκης 30, Σύνταγμα, Αθήνα, 2ος όροφος
- Πόσο: 30 € (πλέον ΦΠΑ)
- Πληρωμή: Μετρητά ή κάρτα. Πριν την έναρξη του μαθήματος
- Περιλαμβάνονται: Θεωρία, υλικά εργαστηρίου, γευστική δοκιμή των συνταγών
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
- Στον χώρο του σεμιναρίου, μπαίνουμε χωρίς παπούτσια.
Μπορείς να φέρεις καλτσάκια ή παντόφλες όμως! - Καθόμαστε στο πάτωμα σε μαξιλάρες,
- Αν υπάρχει κινητικό πρόβλημα, μας ενημερώνεις να φροντίσουμε να υπάρχει μία καρέκλα.
- Υπάρχει δυνατότητα λήψης φωτογραφιών ή βίντεο, χωρίς να εμποδίζεται η ροή του μαθήματος.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Συμπληρώνεις την φόρμα, ΕΔΩ!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σταύρος Καραγιλάνης
- Email: oneprojectgr@gmail.com
- Τηλ.: 6972 284808
photo credit: ccnull.de
No comment yet, add your voice below!