Αγαπητοί φίλοι μας,

Με τη νέα χρονιά ευχόμαστε να έχετε την δύναμη, την ενέργεια και την διαύγεια να υλοποιήσετε τα καλύτερα όνειρά σας.
Πιστεύουμε ότι ακολουθώντας έναν φυσικό τρόπο ζωής και διατροφής, έχουμε περισσότερες δυνατότητες να κάνουμε πραγματικότητα τους στόχους μας.

Έχουμε παρατηρήσεις από τις ζωές τις δικές μας και των μαθητών και φίλων μας, ότι όσο ακολουθούμε ένα Μακροβιοτικό τρόπο ζωής, είμαστε πιο ευτυχείς, ήρεμοι, αποφασιστικοί και με πολλή ενέργεια. 
Θα θέλαμε να συμβάλουμε σε αυτό περισσότερο, γι’ αυτό προγραμματίσαμε να επισκεφθούμε την Πάτρα 20-21 Φεβρουαρίου 2016.

Σκοπός είναι να συναντηθούμε σε φιλικό κλίμα, Σάββατο 20/2, 4-9μμ στον χώρο X-Saltibagos, να μαγειρέψουμε και να φάμε όλοι μαζί, να συζητήσουμε απορίες και να μοιραστούμε εμπειρίες, προσπαθώντας να δώσουμε λίγη έμπνευση για τη συνέχεια.
Εφ’ όσον υπάρξει ενδιαφέρον, θα κάνουμε ένα ολοήμερο σεμινάριο την Κυριακή 21/2, με θέματα που θα προκύψουν από τη συζήτηση. Γενικά η προσέγγιση θα είναι να κάνουμε πιο πλούσιες συνταγές για διάφορες περιστάσεις (πάρτυ, σνακ, γρήγορα γεύματα, θεραπευτικές συνταγές κοκ). Και πως να χρησιμοποιούμε την τροφή και την δραστηριότητα, για να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας.

Για την προσέλευσή σας το Σάββατο, ενημερώστε εγκαίρως, τα παιδιά στον X-Saltibago, για να γνωρίζουμε την προσέλευση και τις προετοιμασίες που θα κάνουμε.

Κόστος για το φαγητό: Καπέλο

Περιμένουμε με ανυπομονησία την συνάντησή μας.

Φιλικά

Σταύρος, Γιούλια, Κώστας

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *