Δεν είναι απλώς ένα σεμινάριο.
Είναι μια υπενθύμιση ότι το καλό ξεκινά από μέσα μας.!
Στον κόσμο της ταχύτητας και των πρόχειρων λύσεων, η ζύμωση μάς διδάσκει υπομονή, φροντίδα και εμπιστοσύνη στη διαδικασία.
Κι αυτή η διαδικασία… ανταποδίδει…
Με την βελτίωση της υγείας και της απόλαυσης μας!
Τι θα κάνουμε μαζί:
Όχι επειδή “πρέπει”, αλλά επειδή είναι ένας μικρός, απλός τρόπος να αναλάβεις τον έλεγχο της τροφής σου.
Με άλμη. Με σάλτσα σόγιας. Με ξύδι ούμε. Τρεις δρόμοι, μία αρχή: η δύναμη των μικροοργανισμών που δουλεύουν για εσένα.
Ένα από τα πιο πλούσια προβιοτικά στον πλανήτη. Όχι απλώς υλικό, αλλά θεραπεία! Μια υπενθύμιση ότι το φαγητό μπορεί να είναι φάρμακο χωρίς να το διαφημίζει.
Φυτική πρωτεΐνη. Εύπεπτη. Φιλική στο πεπτικό σύστημα . Και, κυρίως, απόδειξη ότι το «καλό» δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο. Αρκεί να είναι ζωντανό.
Αν έρθετε, δεν θα πάρετε μόνο συνταγές.
Θα πάρετε μια νέα ματιά. Μια μικρή μετατόπιση. Την αίσθηση ότι μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι θρεπτικό, αυθεντικό και δικό σας.
Γιατί η ζύμωση δεν είναι απλά μία τεχνική. Είναι στάση ζωής. Και είναι καλύτερη όταν τη μοιραζόμαστε!
14 Δεκεμβρίου Αθήνα 11.00-14.00
Ναϊάδον 4, Παιώνια Βοτανοπωλείο
Κόστος 35 ευρώ,
Еarly bird 30 ευρώ μέχρι 10 Δεκεμβρίου, Τετάρτη
Φόρμα εγγραφής ΕΔΩ.
Μην το Χάσετε — Αναβαθμίστε την Υγεία και τις μαγειρικές σας Δεξιότητες με αυτό το σεμινάριο!
Μενού
- Miso glazed Tempeh fillets
- Πράσινη σαλάτα με Miso Kimchi Mayo
- Μπρουσκέτα με Μίσο/Τέμπε πατέ
Τα 5 Π
- Πότε: Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025, 11:00 – 14:00 μμ
- Που: Παιώνια Βοτανοπωλείο, Ναϊάδων 4, Αθήνα 116 34, Ισόγειο
- Πόσο: 35 € (πλέον ΦΠΑ)
- Πληρωμή: Μετρητά ή κάρτα. Πριν την έναρξη του μαθήματος
Για την δέσμευση της θέσης είναι απαραίτητη η προκαταβολή 10 ευρώ. Πληροφορίες ΕΔΩ
Σημαντικές πληροφορίες
- Υπάρχει δυνατότητα λήψης φωτογραφιών ή βίντεο, χωρίς να εμποδίζεται η ροή του μαθήματος.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Συμπληρώνεις την φόρμα, ΕΔΩ!
Πληροφορίες
Σταύρος Καραγιλάνης
- Email: oneprojectgr@gmail.com
- Τηλ.: 6972 284808


No comment yet, add your voice below!