ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Αντί για κρέας, τι;
Υλικά, καρυκεύματα και τρόποι μαγειρικής για χορτο και κρεο φάγους
Flowidity, Κυριακή 9 Οκτωβρίου, 4 – 7 μμ
Η μετάβαση σε μία χορτοφαγική διατροφή μπορεί να γίνει παιχνίδι, αρκεί να ετοιμάζουμε πιάτα τόσο ελκυστικά και γευστικά, που θα δελεάσουν ακόμη και απαιτητικούς κρεατοφάγους.
Ένα γευστικό στοίχημα που μπορεί να κερδηθεί.
Μαθαίνοντας τα μικρά μυστικά της Μακροβιοτικής διατροφής, για την φύση των υλικών και πώς να τα χρησιμοποιούμε, μπορούμε εύκολα να γίνουμε οι σεφ που ονειρευόμαστε.
Στο σεμινάριο «Μυστικά για τους λάτρεις του κρέατος», στοχεύουμε σε 2 αποτελέσματα:
- Μαγειρεύουμε ένα γεύμα χωρίς ζωικά προϊόντα, το οποίο θα απολαύσουν όλοι.
- Δίνουμε πρακτικές λύσεις για όποιον θέλει να μειώσει την κρεοφαγία.
Έτσι βασιζόμαστε σε υλικά και τρόπους μαγειρικής, που:
- Μοιάζουν σε υφή και παρουσίαση με τα ζωικά τρόφιμα που αντικαθιστούν.
- Δίνουν δυνατό γευστικό αποτέλεσμα, προς ικανοποίηση του ουρανίσκου.
- Έχουν έντονη ενέργεια, για να μας γεμίσουν «δυναμικά» .
Συνταγές όπως: Σουβλάκια, σνίτσελ, γύρος χορτοφαγικός, ζυμαρικά με σάλτσα κρέμας, τσίλι σιν κάρνε κι άλλες συνταγές σε νέα έκδοση, θα ενθουσιάσουν με τη ζωντάνια και την γεύση τους.
Ελάτε να τσικνίσουμε λοιπόν!
Περιεχόμενα
- Φιλοσοφία
Εισαγωγή στην Μακροβιοτική, Γιν & Γιανγκ - Φυτικές πρωτεΐνες στην Μακροβιοτική κουζίνα
Νέα υλικά και τρόποι μαγειρέματος
Καρυκεύματα για έντονη γεύση
Συνοδευτικές σάλτσες - Παρουσίαση των πιάτων μας
- Βασικές συνταγές
Διδάσκουν: ONE Project (Σταύρος Καραγιλάνης, Γιούλια Βολομπούγιεβα, Κώστας Τζαλλήλας)
Διάρκεια: 2,5 ώρες (με δοκιμή των συνταγών)
Κόστος: 35 ευρώ ανά άτομο
Έκπτωση 25% σε όσες/όσους έχουν παρακολουθήσει κύκλους μαθημάτων των ONE Project.
Πληροφορίες/Συμμετοχές
ONE Project – Our Natural Evolution
Τ.: 6972 284808
No comment yet, add your voice below!