Αντί για κρέας, τι;!
Υλικά, καρυκεύματα και τρόποι μαγειρικής για πλούσια και γευστική vegan κουζίνα!

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, 6 – 8:30 μμ

Χώρος: Yoga Mala, Χαλκίδα

Η μετάβαση σε μία χορτοφαγική διατροφή μπορεί να γίνει παιχνίδι, αρκεί να ετοιμάζουμε πιάτα τόσο ελκυστικά και γευστικά,
που θα δελεάσουν ακόμη και απαιτητικούς κρεατοφάγους.
Ένα γευστικό στοίχημα που μπορεί να κερδηθεί.
Μαθαίνοντας τα μικρά μυστικά της Μακροβιοτικής διατροφής, για την φύση των υλικών και πώς να τα χρησιμοποιούμε,
μπορούμε εύκολα να γίνουμε οι χορτοφάγοι σεφ που ονειρευόμαστε.

Στο σεμινάριο «Αντί για κρέας, τι;!», στοχεύουμε σε 2 αποτελέσματα:

  1. Μαγειρεύουμε ένα γεύμα χωρίς ζωικά προϊόντα, το οποίο θα απολαύσουν όλοι.
  2. Δίνουμε πρακτικές λύσεις για όποιον θέλει να μειώσει την κρεοφαγία.

Έτσι, βασιζόμαστε σε υλικά και τρόπους μαγειρικής, που:

  • Μοιάζουν σε υφή και παρουσίαση με τα ζωικά τρόφιμα που αντικαθιστούν.
  • Δίνουν δυνατό γευστικό αποτέλεσμα, προς ικανοποίηση του ουρανίσκου.
  • Έχουν έντονη ενέργεια, για να μας γεμίσουν «δυναμικά» .

Συνταγές όπως: Σουβλάκια, σνίτσελ, γύρος χορτοφαγικός, ζυμαρικά με σάλτσα κρέμας, τσίλι σιν κάρνε κι άλλες συνταγές σε νέα έκδοση,
θα ενθουσιάσουν με τη ζωντάνια και την γεύση τους.

Ελάτε να “τσικνίσουμε” λοιπόν!

Περιεχόμενα

  • Φιλοσοφία
    Εισαγωγή στην Μακροβιοτική, η ενεργειακή φύση των τροφών
  • Φυτικές πρωτεΐνες στην Μακροβιοτική κουζίνα
    Νέα υλικά και δυναμικοί τρόποι μαγειρέματος
    Καρυκεύματα για έντονη γεύση
    Συνοδευτικές σάλτσες
  • Παρουσίαση των πιάτων μας
  • Βασικές συνταγές

Διδάσκουν: ONE Project (Σταύρος Καραγιλάνης, Κώστας Τζαλλήλας)

Διάρκεια: 2,5 ώρες (με δοκιμή των συνταγών)

Κόστος: 30 ευρώ ανά άτομο, 50 ευρώ για ζευγάρια
Έκπτωση 25% σε όσες/όσους έχουν παρακολουθήσει κύκλους μαθημάτων των ONE Project.

Πληροφορίες
Τ.:  6972 284808
Ε.: oneprojectgr@gmail.com, one@oneproject.gr

 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *