ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 κούπα βρασμένα μαυρομάτικα φασόλια (μην ξεχάσετε να βάλετε ένα κομμάτι Κόμπου στο βράσιμο και όχι αλάτι)
- 2 κούπες κομμένα πράσινα χορταρικά (κρεμμυδάκια ή βρασμένα χόρτα / kale / σέσκουλα, μυρώνιαή συνδυασμό τους)
- 1 κουτ, σούπας ελαιόλαδο
- Ξύσμα από ένα λεμόνι
- 1 κουτ. σούπας Σάλτσα Σόγιας
'
Μια πολυ-αγαπημένη απλή συνταγή...
ΜΕΘΟΔΟΣ
Βήμα 1: Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέστε τα πράσινα λαχανικά της επιλογής σας.
Βήμα 2: Σωτάρετε για ένα λεπτό.
Βήμα 3: Προσθέστε τα μαγειρεμένα φασόλια και την Σάλτσα Σόγιας και σωτάρετε για λίγα ακόμη λεπτά.
Βήμα 4: Βγάλτε από την φωτιά, προσθέστε το ξύσμα λεμονιού και ανακατέψτε καλά.
ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Αν επιθυμείτε, προσθέστε λίγο χυμό λεμονιού κατά το σερβίρισμα.