Skip to content

Σάλτσα μίσο-ταχίνι

Σάλτσα μίσο-ταχίνι
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
'
ΜΕΘΟΔΟΣ

Βήμα 1 Αναμειγνεύουμε το ταχίνι με το μίσο.

Βήμα 2 Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός του νερού, μέχρι να αναμιχθούν καλά.

Βήμα 3 Προσθέτουμε όσο νερό θέλουμε για να πάρουμε την επιθυμητή υφή.

ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Σερβίρουμε επάνω στα λαχανικά, τη σαλάτα μας κοκ.

Αποθηκεύουμε στο ψυγείο για 2-3 ημέρες.

Προσοχή! Στο ψυγείο, η σάλτσα θα πήξει. Αν θέλουμε προσθέτουμε λίγο νερό, πριν την επαναχρησιμοποιήσουμε.

Ριζότο καστανού ρυζιού και κριθαριού, με μαριναρισμένο τέμπε
'
toursi lahanikon
Φτιάχνοντας σπιτικές πίκλες (τουρσί)
'
Σωτέ λαχανικά
Σωτέ λαχανικά
'