Skip to content

Σάλτσα μίσο-ταχίνι

salsa-miso-tahini2
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
'
ΜΕΘΟΔΟΣ

Βήμα 1 Αναμειγνεύουμε το ταχίνι με το μίσο.

Βήμα 2 Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός του νερού, μέχρι να αναμιχθούν καλά.

Βήμα 3 Προσθέτουμε όσο νερό θέλουμε για να πάρουμε την επιθυμητή υφή.

ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Σερβίρουμε επάνω στα λαχανικά, τη σαλάτα μας κοκ.

Αποθηκεύουμε στο ψυγείο για 2-3 ημέρες.

Προσοχή! Στο ψυγείο, η σάλτσα θα πήξει. Αν θέλουμε προσθέτουμε λίγο νερό, πριν την επαναχρησιμοποιήσουμε.

miso-soup
Αποτοξινωτική σούπα μίσο
'
seitan-hijiki
Χιζίκι με Σέιταν
'
Macro-mageiritsa
Μακροβιοτική χορτοφαγική μαγειρίτσα
'