ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 2 κουταλιές ταχίνι (ολικής άλεσης)
- 1 κουταλιά λευκό, γλυκό μίσο
- 1 κουταλάκι ξύδι Οϋμε (ουμεμπόσι)
- 1 κουταλάκι σόγιου (σάλτσα σόγιας)
- 1/2 λεμόνι (χυμό)
- λίγο νερό (από τα λαχανικά που ετοιμάσαμε)
'
ΜΕΘΟΔΟΣ
Βήμα 1 Αναμειγνεύουμε το ταχίνι με το μίσο.
Βήμα 2 Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός του νερού, μέχρι να αναμιχθούν καλά.
Βήμα 3 Προσθέτουμε όσο νερό θέλουμε για να πάρουμε την επιθυμητή υφή.
ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Σερβίρουμε επάνω στα λαχανικά, τη σαλάτα μας κοκ.
Αποθηκεύουμε στο ψυγείο για 2-3 ημέρες.
Προσοχή! Στο ψυγείο, η σάλτσα θα πήξει. Αν θέλουμε προσθέτουμε λίγο νερό, πριν την επαναχρησιμοποιήσουμε.