- Μακροβιοτική
- Προϊόντα
Μακροβιοτικά Ιαπωνικά Καρυκεύματα ONE Project
- Υπηρεσίες
- Συνταγές
Κατηγορίες Συνταγών
- Σημεία Πώλησης
Βήμα 1 Βάζουμε τα δημητριακά να βράσουν με 2,5 μέρη νερού και λίγους κόκκους αλατιού, για περίπου 50-60 λεπτά (40 λεπτά σε χύτρα ταχύτητας, με 2 μέρη νερού).
Βήμα 2 Βάζουμε το τέμπε σε κατσαρολάκι και τους μαγειρεύουμε με 2 κουταλιές σως σόγιας και νερό (αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε 2 κουταλιές γλυκό κρασί), τόσο όσο να τα καλύπτει. Αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι σχεδόν να εξατμιστούν τα υγρά.
Ανακατεύουμε το τέμπε και το μυρωδικό μας στο ριζότο και σερβίρουμε.