Skip to content

Ούμε Σο Κούζου (Ume Sho Kuzu)

ΕΝσυνάμωση ανοσοποιητικού
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
'
ΜΕΘΟΔΟΣ

Βήμα 1 Ψιλοκόβω ή λιώνω το ουμεμπόσι, να γίνει σχεδόν σαν πάστα, και το αφήνω στην κούπα μου.

Βήμα 2 Διαλύω το κούζου σε 2 κουταλιές κρύο νερό.

Βήμα 3 Βάζω το νερό σε ένα μπρίκι ή κατσαρολάκι και προσθέτω το διαλυμένο κούζου.

Βήμα 4 Το φέρνω σε σημείο βρασμού, και χαμηλώνω τη φωτιά να σιγομαγειρεύεται.
Ανακατεύω συνεχώς, για να μην κολλήσει, για 2-3 λεπτά.

Βήμα 5 Τώρα το μείγμα έχει αρχίσει να γίνεται διάφανο. Προσθέτω την σάλτσα σόγιας και ανακατεύω για άλλα 1-2 λεπτά.

 

ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Σερβίρω το κούζου στην κούπα μου, πάνω από το ουμεμπόσι και ανακατεύω να αναμιχθεί σε όλο το ρόφημα.

Πίνω σιγά σιγά με κουταλάκι, όσο είναι ζεστό.

σεμινάρια μακροβιοτικής διατροφής
Γλυκόξινα λαχανικά σωτέ
Βιταμινούχο
30'
Brownie (Μπράουνι)
Brownie (Μπράουνι)
Γλυκό
20'
Σέιταν σνίτσελ
Σέιταν σνίτσελ
Πρωτεϊνούχο
20'