
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 κουταλάκι Άμυλο Κούζου
- 1/2 Ουμεμπόσι
- 1/4 κουταλάκι NAMA Σάλτσα σόγιας
- 1/2 κούπα νερό (πηγής ή φιλτραρισμένο)
'
ΜΕΘΟΔΟΣ
Βήμα 1 Ψιλοκόβω ή λιώνω το ουμεμπόσι, να γίνει σχεδόν σαν πάστα, και το αφήνω στην κούπα μου.
Βήμα 2 Διαλύω το κούζου σε 2 κουταλιές κρύο νερό.
Βήμα 3 Βάζω το νερό σε ένα μπρίκι ή κατσαρολάκι και προσθέτω το διαλυμένο κούζου.
Βήμα 4 Το φέρνω σε σημείο βρασμού, και χαμηλώνω τη φωτιά να σιγομαγειρεύεται.
Ανακατεύω συνεχώς, για να μην κολλήσει, για 2-3 λεπτά.
Βήμα 5 Τώρα το μείγμα έχει αρχίσει να γίνεται διάφανο. Προσθέτω την σάλτσα σόγιας και ανακατεύω για άλλα 1-2 λεπτά.
ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Σερβίρω το κούζου στην κούπα μου, πάνω από το ουμεμπόσι και ανακατεύω να αναμιχθεί σε όλο το ρόφημα.
Πίνω σιγά σιγά με κουταλάκι, όσο είναι ζεστό.