Skip to content

Ούμε Σο Κούζου (Ume Sho Kuzu)

ΕΝσυνάμωση ανοσοποιητικού
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
'
ΜΕΘΟΔΟΣ

Βήμα 1 Ψιλοκόβω ή λιώνω το ουμεμπόσι, να γίνει σχεδόν σαν πάστα, και το αφήνω στην κούπα μου.

Βήμα 2 Διαλύω το κούζου σε 2 κουταλιές κρύο νερό.

Βήμα 3 Βάζω το νερό σε ένα μπρίκι ή κατσαρολάκι και προσθέτω το διαλυμένο κούζου.

Βήμα 4 Το φέρνω σε σημείο βρασμού, και χαμηλώνω τη φωτιά να σιγομαγειρεύεται.
Ανακατεύω συνεχώς, για να μην κολλήσει, για 2-3 λεπτά.

Βήμα 5 Τώρα το μείγμα έχει αρχίσει να γίνεται διάφανο. Προσθέτω την σάλτσα σόγιας και ανακατεύω για άλλα 1-2 λεπτά.

 

ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Σερβίρω το κούζου στην κούπα μου, πάνω από το ουμεμπόσι και ανακατεύω να αναμιχθεί σε όλο το ρόφημα.

Πίνω σιγά σιγά με κουταλάκι, όσο είναι ζεστό.

waterless-stew
Νίσιμε με ρέβα και καρότο
'
Natto paste bruschetta
Μπρουσκέτα με Ναττό πατέ
Πρωτεϊνούχο
15'
gluten nuggets
Σέιταν σνίτσελ
Πρωτεϊνούχο
20'