Skip to content

Κολοκυθόσπορος καβουρντισμένος με Ξύδι Ούμε

Κολοκυθόσπορος καβουρντισμένος με Ξύδι Ούμε
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
'
ΜΕΘΟΔΟΣ

Βήμα 1 Καβουρντίζουμε τον κολοκυθόσπορο σε τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά μέχρι να φουσκώσει, αλλά να μην καεί.

Βήμα 2 Σερβίρουμε σε ένα μπολ και ραντίζουμε με λίγες σταγόνες ούμεσου, ανακατεύοντας να πάει παντού.

Βήμα 3 Ξανατοποθετούμε στο ζεστό τηγάνι, με σβηστή φωτιά, και αφήνουμε να στεγνώσει.

ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Σερβίρουμε επάνω στα δημητριακά μας ή και σε σαλάτες.

σεμινάρια μακροβιοτικής διατροφής
Γλυκόξινα λαχανικά σωτέ
Βιταμινούχο
30'
Τσάι Κουκίτσα
Τσάι Κουκίτσα
'
Κλαμπ Σάντουιτς με καπνιστό φιλέτο τέμπε
Κλαμπ Σάντουιτς με καπνιστό φιλέτο τέμπε
Σνακ
30'