Skip to content

Κολοκυθόσπορος καβουρντισμένος με Ξύδι Ούμε

Pumpkin-seeds-umesu
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
'
ΜΕΘΟΔΟΣ

Βήμα 1 Καβουρντίζουμε τον κολοκυθόσπορο σε τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά μέχρι να φουσκώσει, αλλά να μην καεί.

Βήμα 2 Σερβίρουμε σε ένα μπολ και ραντίζουμε με λίγες σταγόνες ούμεσου, ανακατεύοντας να πάει παντού.

Βήμα 3 Ξανατοποθετούμε στο ζεστό τηγάνι, με σβηστή φωτιά, και αφήνουμε να στεγνώσει.

ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Σερβίρουμε επάνω στα δημητριακά μας ή και σε σαλάτες.

Natto paste bruschetta
Μπρουσκέτα με Ναττό πατέ
Πρωτεϊνούχο
15'
toursi lahanikon
Φτιάχνοντας σπιτικές πίκλες (τουρσί)
'
seitan-hijiki
Χιζίκι με Σέιταν
'