Skip to content

Κολοκυθόσπορος καβουρντισμένος με Ξύδι Ούμε

Κολοκυθόσπορος καβουρντισμένος με Ξύδι Ούμε
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
'
ΜΕΘΟΔΟΣ

Βήμα 1 Καβουρντίζουμε τον κολοκυθόσπορο σε τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά μέχρι να φουσκώσει, αλλά να μην καεί.

Βήμα 2 Σερβίρουμε σε ένα μπολ και ραντίζουμε με λίγες σταγόνες ούμεσου, ανακατεύοντας να πάει παντού.

Βήμα 3 Ξανατοποθετούμε στο ζεστό τηγάνι, με σβηστή φωτιά, και αφήνουμε να στεγνώσει.

ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Σερβίρουμε επάνω στα δημητριακά μας ή και σε σαλάτες.

Τσάι Κουκίτσα
Τσάι Κουκίτσα
'
Αποτοξινωτική σούπα μίσο
Αποτοξινωτική σούπα μίσο
'
Σωτέ λαχανικά
Σωτέ λαχανικά
'