Skip to content

Κολοκυθόσπορος καβουρντισμένος με Ξύδι Ούμε

Κολοκυθόσπορος καβουρντισμένος με Ξύδι Ούμε
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
'
ΜΕΘΟΔΟΣ

Βήμα 1 Καβουρντίζουμε τον κολοκυθόσπορο σε τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά μέχρι να φουσκώσει, αλλά να μην καεί.

Βήμα 2 Σερβίρουμε σε ένα μπολ και ραντίζουμε με λίγες σταγόνες ούμεσου, ανακατεύοντας να πάει παντού.

Βήμα 3 Ξανατοποθετούμε στο ζεστό τηγάνι, με σβηστή φωτιά, και αφήνουμε να στεγνώσει.

ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Σερβίρουμε επάνω στα δημητριακά μας ή και σε σαλάτες.

Αζούκι με κολοκύθα και κρεμμύδι
'
Σάλτσα σαλάτας με Μήλο και Λευκό Μίσο
Σάλτσα σαλάτας με Μήλο και Λευκό Μίσο
Σαλάτα
10'
Νίσιμε με ρέβα και καρότο
Νίσιμε με ρέβα και καρότο
'