- Μακροβιοτική
- Προϊόντα
Μακροβιοτικά Ιαπωνικά Καρυκεύματα ONE Project
- Υπηρεσίες
- Συνταγές
Κατηγορίες Συνταγών
- Σημεία Πώλησης
Βήμα 1 Καβουρντίζουμε τον κολοκυθόσπορο σε τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά μέχρι να φουσκώσει, αλλά να μην καεί.
Βήμα 2 Σερβίρουμε σε ένα μπολ και ραντίζουμε με λίγες σταγόνες ούμεσου, ανακατεύοντας να πάει παντού.
Βήμα 3 Ξανατοποθετούμε στο ζεστό τηγάνι, με σβηστή φωτιά, και αφήνουμε να στεγνώσει.
Σερβίρουμε επάνω στα δημητριακά μας ή και σε σαλάτες.