Πώς και γιατί δεν συνάδουν όλες οι vegan επιλογές με την ηθική φυτοφαγία;
Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου θα εξετάσουμε την έννοια της γιορτής και τις διατροφικές επιλογές που συνήθως τη συνοδεύουν.
Στο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει εργαστήριο, όπου θα δείξουμε πώς ετοιμάζουμε ένα πλούσιο γιορτινό τραπέζι με κύριο συστατικό την αγάπη.
Όχι μόνο για τα ζώα αλλά και για τους ανθρώπους και ολόκληρο τον πλανήτη.
Φυσικά και θα γευτούμε το φαγάκι που θα μαγειρέψουμε!
Ώρα προσέλευσης 11:40.
Θα τηρηθεί αυστηρά η ώρα έναρξης και σας ζητάμε να έρθετε λίγο νωρίτερα για την ολοκλήρωση των εγγραφών και την προετοιμασία.
Kόστος συμμετοχής
Mέχρι τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου: 34 ευρώ.
Εγγραφή για το (Β) σεμινάριο http://pages.news/BV2
Κόστος και για τα δύο σεμινάρια (Α+B) “Beyond Veganism” : 60 ευρώ
Εγγραφή και για τα δύο σεμινάρια http://pages.news/BV1
Κανονική τιμή: 80 ευρώ
Πληροφορίες για το πρώτο σεμινάριο: “Beyond Veganism” (A) Μακροβιοτική και γλυκά
Οι εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, χαρακτηρίζονται συνήθως από… επιπλέον καταναλωτισμό, ο οποίος μας κάνει να αναρωτιόμαστε εάν οι vegan επιλογές είναι πάντα και κατάλληλες/ορθές/αποτελεσματικές, για καλύτερη υγεία, καθαρότερο περιβάλλον, λιγότερα απορρίματα, λιγότερη βία και εκμετάλλευση.
Το Beyond Veganism είναι δύο σεμινάρια τροφής και σκέψης για αυτούς που έχουν κάνει ή σκέφτονται να κάνουν, το βήμα προς μία περισσότερο vegan διατροφή.
Στη vegan αναδυόμενη αγορά, που προσφέρει όλο και περισσότερες καταναλωτικές επιλογές:
Ερευνούμε την τροφή πέρα από τα στενά όρια της διατροφικής ανάλυσης (γιατί η τροφή δεν είναι μόνο πρωτεΐνες, βιταμίνες κοκ),
αλλά εμβαθύνουμε στην ενεργειακή υπόστασή της και πως αυτή μας επηρεάζει.
Με την ευκαιρία των εορτών, θα μάθουμε πως ένα εορταστικό γεύμα μπορεί να είναι φυτικής προέλευσης,
πολύ γευστικό, δυναμωτικό και ευπαρουσίαστο.
Και για γλυκά χωρίς ενδοιασμούς… θα μάθουμε πως παρόλη την έλλειψη ζάχαρης ή επεξεργασμένων υδατανθράκων
και με την χρήση κατάλληλων υλικών (λ.χ. σιρόπι ρυζιού, Αμαζάκε), θα νιώθουμε όμορφα και την επόμενη μέρα!
Όσο για το εορταστικό τραπέζι μας: η χρήση υπερτροφών (Τέμπε, Φιλέτο σταριού, Ναττό) και η πρωτότυπη επεξεργασία τους,
θα δώσει ένταση και νοστιμιά, καινοτομία και απόλαυση, χωρίς να … θυσιάσετε τίποτα!
Ακολουθείστε τους παρακάτω συνδέσμους για πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια Beyond Veganism.
Beyond Veganism (Α): Μακροβιοτική και γλυκά https://www.facebook.com/events/342749596519147/
Beyond Veganism (Β): Μακροβιοτική και γιορτινό τραπέζι https://www.facebook.com/events/1166284386868917/
Σας περιμένουμε για συζήτηση, μαγείρεμα και φαγητό.
Μην χάσετε και τα 2 αυτά σεμινάρια, στην μοναδική τιμή των 60€ (25% έκπτωση εφ’ όσον εγγραφείτε μέχρι και τις 27/11)!
Κανονικό κόστος: 80€
Εγγραφές http://pages.news/BV1
Επιτέλους, όχι άλλη σπανακόπιτα ως κολατσιό!
Ένα σεμινάριο γι’ αυτούς που επιθυμούν να συμμετέχουν στην προετοιμασία του καθημερινού τους φαγητού, αλλά πάσχουν από έλλειψη χρόνου.
Τι θα μάθουμε
Μαθαίνουμε να δημιουργούμε πλήρη χορτοφαγικά γεύματα (για το γραφείο, το σχολείο, την εκδρομή, το πάρτυ), θρεπτικά, χορταστικά και νόστιμα, με βάση την κατανόηση της τροφής από την σκοπιά της Μακροβιοτικής.
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις γνώσεις μας, μετά από πολυετή, καθημερινή, προσωπική και επαγγελματική εμπειρία στην Μακροβιοτική διατροφή.
Περιλαμβάνονται
Στο σεμινάριο θα γίνει:
Πότε: Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, 4-7μμ
(προσέλευση 15´ νωρίτερα)
Που: Αίθουσα «Αείφαρον», Λεωχάρους 13, Α όροφος , Αθήνα
(κοντά στον σταθμό μετρό «Πανεπιστήμιο», πίσω από την πλατεία Κλαυθμώνος)
Πόσο: 30€
(χωρίς φόρους, με γευστική δοκιμή των συνταγών)
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΕΜΠΤΗ 8/11/2018
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ.
Πληροφορίες/Συμμετοχές
ONE Project | Our Natural Evolution
Τ.: 699 440 5810
Email.: kali@oneproject.gr
Σημειώσεις:
Στην αίθουσα δεν φοράμε παπούτσια, ωφέλιμο είναι να φέρετε τετράδιο σημειώσεων, ελάτε τουλάχιστον 15 λεπτά νωρίτερα για την έγκαιρη εγγραφή σας και έναρξη του μαθήματος.