Julija Volobujeva

ΓΙΟΓΚΑ: Ξεκινώντας τη γιόγκα δεν περίμενε να την κέρδιζε τόσο πολύ ο μοναδικός αυτός τρόπος ζωής. To 2007 – και αφού ήταν ήδη πιστοποιημένη δασκάλα SivanandaYoga- γίνεται στέλεχος του μεγαλύτερου οργανισμού Γιόγκα (SYVC) για 4 έτη. Εκεί, εκπαιδεύθηκε σε βάθος στην διδασκαλία και φιλοσοφία της γιόγκα. Εργάσθηκε σε μεγάλα κέντρα SYVC σε Λονδίνο και Γαλλία, ως δασκάλα γιόγκα (εγκύων, παιδική, ενηλίκων) και μαγείρισσα Αγιουρβεδικής κουζίνας. Το 2010, βρίσκεται υπεύθυνη διδασκαλίας του κέντρου Prana, στο Κάουνας, Λιθουανίας, θέτοντας τις βάσεις για ένα κέντρο-συνεργάτη του οργανισμού SivanandaYoga.
ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΙΚΗ: Το 2011, ξεκινά τη Μακροβιοτική δίπλα στην Jeanne van den Heuvel (Επίπεδο 2ο). Η εμπειρία της στη μαγειρική, για μεγάλο αριθμό εστιαζόμενων, τη βοήθησε να προσαρμοστεί γρήγορα και να μαγειρεύει πλέον υπέροχα, θρεπτικά και θεραπευτικά μακροβιοτικά γεύματα.
Διδασκαλία
Διδάσκει γιόγκα στην Ερέτρια και σε σεμινάρια στο εξωτερικό, με έμφαση στην λεπτομέρεια και την υποστήριξη στον ασκούμενο για να εξελίξει την τεχνική του. Συμμετέχει ως σεφ σε εργαστήρια μαγειρικής και εκδηλώσεις Μακροβιοτικής, ενώ παραδίδει εργαστήρια μαγειρικής σε Ελλάδα, Λιθουανία, Εσθονία, Ρωσία κα.
Σταύρος Καραγιλάνης

Έχοντας σαν αρχή του να δοκιμάζει-βιώνει αυτά που διδάσκει και αφού δει την αποτελεσματικότητά τους να τα διδάσκει, ο Σταύρος αποτελεί έναν ενεργό γιόγκι και μακροβιοτικό μαθητή, με εμπειρία σε εναλλακτικές θεραπευτικές τέχνες.
ΓΙΟΓΚΑ: Απόφοιτος του οργανισμού SYVC, με διεθνή πιστοποίηση δασκάλου Sivananda Yoga. Ξεκίνησε γιόγκα δίπλα στη δασκάλα του Aischwarya Devi, δημιουργώντας μαζί το κέντρο Raja Yoga (2004), όπου βοήθησε πολλούς ανθρώπους να βρουν το δρόμο της υγείας και αρμονίας. Διδάσκει από το 2002 δυναμική γιόγκα με ροή (dynamic asana flow) και κλασσική Sivananda Yoga.
ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Μαθητής της Jeanne van den Heuvel και του Kushi Institute of Europe (Art o fLife, level 3) στην Μακροβιοτική (φιλοσοφία, θεωρία, μαγειρική, σιάτσου, Do-In). Έχει την ικανότητα να «χτίζει» ένα νόστιμο και θρεπτικό μενού, ατομικό ή μαζικής εστίασης. Δημιουργεί ευφάνταστα και νόστιμα πιάτα, με έμφαση στην ελληνική γαστρονομική παράδοση κι επιρροές από την κουζίνα της Άπω Ανατολής.
Διδασκαλία
Η διδασκαλία του βασίζεται στη μετάδοση μέσω προσωπικών εμπειριών. Με χιούμορ κι αίσθημα αγάπης, μοιράζεται ότι μαθαίνει κι εφαρμόζει στην καθημερινότητά του.
Οργανώνει σεμινάρια κι εργαστήρια Μακροβιοτικής μαγειρικής και γιόγκα, μαζί με τη σύντροφό του Γιούλια Βολομπούγιεβα.
No comment yet, add your voice below!