- Μακροβιοτική
- Προϊόντα
Μακροβιοτικά Ιαπωνικά Καρυκεύματα ONE Project
- Υπηρεσίες
- Συνταγές
Κατηγορίες Συνταγών
- Σημεία Πώλησης
Λαχανικά σωτέ, ένας απλός τρόπος για να απολαμβάνουμε τραγανά λαχανικά
Βήμα 1: Ψιλοκόβουμε το λάχανο.
Βήμα 2: Κόβουμε το πράσο σε λεπτές διαγώνιες φέτες. Κόβουμε το καρότο σε διαγώνιες φέτες και μετά σε λωρίδες.
Βήμα 3: Σε ένα βαθύ τηγάνι θερμαίνουμε (χωρίς να κάψουμε) το λάδι.
Βήμα 4: Προσθέτουμε το πράσο και σωτάρουμε για 1 λεπτό.
Βήμα 5: Προσθέτουμε λίγους κόκκους αλάτι και συνεχίζουμε για 1 λεπτό.
Βήμα 6: Προσθέτουμε το λάχανο, λίγες σταγόνες νερού και ανακατεύουμε καλά για 2-3 λεπτά.
Βήμα 7: Προσθέτουμε το καρότο και το Μίριν κι ανακατεύουμε καλά σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, άλλα 1-2 λεπτά.
Βήμα 8: Προσθέτουμε τo Ταμάρι, ανακατεύουμε καλά για 1-2 λεπτά, απομακρύνουμε το τηγάνι από τη φωτιά και σερβίρουμε.
Αν θέλουμε περιχύνουμε με λίγο χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.