- Μακροβιοτική
- Προϊόντα
Μακροβιοτικά Ιαπωνικά Καρυκεύματα ONE Project
- Υπηρεσίες
- Συνταγές
Κατηγορίες Συνταγών
- Σημεία Πώλησης
Βήμα 1 Μουλιάζουμε το κόμπου σε λίγο νερό να μαλακώσει (15 λεπτά περίπου).
Βήμα 2 Το τοποθετούμε στον πάτο της κατσαρόλας, από πάνω το ραπάνι (ή ρέβα) και από πάνω την κολοκύθα (ή καρότο).
Βήμα 3 Προσθέτουμε λίγες σταγόνες νερό, λίγους κόκκους αλάτι πάνω από κάθε κομμάτι λαχανικών και ανάβουμε τη φωτιά.
Βήμα 4 Διατηρούμε τη θερμοκρασία χαμηλά και σιγομαγειρεύουμε για 20-30 λεπτά, μέχρι τα λαχανικά να είναι μαλακά, αλλά να μην διαλύονται.
Βήμα 5 Προσέχουμε κι αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό, αν στεγνώσουν τα λαχανικά, αν και συνήθως βγάζουν υγρά.