
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 μεσαία ρέβα ή ντάικον (κομμένη στα 4)
- 1 μεγάλο καρότο ή κολοκύθα (κομμένο σε μεγάλα κομμάτια)
- 4 εκατοστά κόμπου
- 2-3 κουταλιές νερό
- 1 πρέζα αλάτι
'
ΜΕΘΟΔΟΣ
Βήμα 1 Μουλιάζουμε το κόμπου σε λίγο νερό να μαλακώσει (15 λεπτά περίπου).
Βήμα 2 Το τοποθετούμε στον πάτο της κατσαρόλας, από πάνω το ραπάνι (ή ρέβα) και από πάνω την κολοκύθα (ή καρότο).
Βήμα 3 Προσθέτουμε λίγες σταγόνες νερό, λίγους κόκκους αλάτι πάνω από κάθε κομμάτι λαχανικών και ανάβουμε τη φωτιά.
Βήμα 4 Διατηρούμε τη θερμοκρασία χαμηλά και σιγομαγειρεύουμε για 20-30 λεπτά, μέχρι τα λαχανικά να είναι μαλακά, αλλά να μην διαλύονται.
Βήμα 5 Προσέχουμε κι αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό, αν στεγνώσουν τα λαχανικά, αν και συνήθως βγάζουν υγρά.
ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ