Skip to content

Νίσιμε με ρέβα και καρότο

waterless-stew
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 1 μεσαία ρέβα ή ντάικον (κομμένη στα 4)
  • 1 μεγάλο καρότο ή κολοκύθα (κομμένο σε μεγάλα κομμάτια)
  • 4 εκατοστά κόμπου
  • 2-3 κουταλιές νερό
  • 1 πρέζα αλάτι
'
ΜΕΘΟΔΟΣ

Βήμα 1 Μουλιάζουμε το κόμπου σε λίγο νερό να μαλακώσει (15 λεπτά περίπου).

Βήμα 2 Το τοποθετούμε στον πάτο της κατσαρόλας, από πάνω το ραπάνι (ή ρέβα) και από πάνω την κολοκύθα (ή καρότο).

Βήμα 3 Προσθέτουμε λίγες σταγόνες νερό, λίγους κόκκους αλάτι πάνω από κάθε κομμάτι λαχανικών και ανάβουμε τη φωτιά.

Βήμα 4 Διατηρούμε τη θερμοκρασία χαμηλά και σιγομαγειρεύουμε για 20-30 λεπτά, μέχρι τα λαχανικά να είναι μαλακά, αλλά να μην διαλύονται.

Βήμα 5 Προσέχουμε κι αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό, αν στεγνώσουν τα λαχανικά, αν και συνήθως βγάζουν υγρά.

ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Pumpkin-seeds-umesu
Κολοκυθόσπορος καβουρντισμένος με Ξύδι Ούμε
'
brownies
Brownie (Μπράουνι)
Γλυκό
20'
gado-gado-salad
Ινδονησιακή Σαλάτα Gado-Gado
Πλήρες
60'