
Συσκευασία: 250ml
Βιολογικής πιστοποίησης
Μη παστεριωμένο προϊόν
ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Διατηρείται σε δροσερό, ξηρό και σκοτεινό μέρος
Συστατικά: Νερό, φασόλια σόγιας*, ρύζι*, αλάτι, καλλιέργεια Koji (Aspergillus Oryzae)
*προϊόν βιολογικής καλλιέργειας
Προέλευση: Aichi, Japan
Η αυθεντική συνταγή για το Ταμάρι, έχει ως αποτέλεσμα μια σάλτσα με βαθύ χρώμα και πλούσια σε αντιοξειδωτικά, που δίνει δύναμη και σώμα σε όλες τις συνταγές που χρησιμοποιείται.
Η Ταμάρι είναι μία Σάλτσα Σόγιας χωρίς σιτάρι και γλουτένη, με έντονη βαθιά γεύση, πλήρες σώμα και υφή.
Παράγεται παραδοσιακά στην γενέτειρα του Ταμάρι στην χερσόνησο Chita της κεντρικής Ιαπωνίας και τα χαρακτηριστικά της διαφοροποιούνται από τους μιμούμενους ανταγωνιστές από άλλες χώρες.
Η Αυθεντική Σάλτσα Ταμάρι της οικογένειας Marumata Shoten, ωριμάζει αργά για 18 μήνες, ακολουθώντας ένα καλά κρυμμένο μυστικό της ιαπωνικής παράδοσης στη επεξεργασία τροφίμων.
Όταν αξιολογούμε και επιλέγουμε Ταμάρι, όπως και με τον οίνο, τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε είναι το άρωμα, το χρώμα και η γεύση.
Η Αυθεντική Σάλτσα Ταμάρι ONE Project, προσφέρει ένα μαλακό και πλούσιο άρωμα, λεία και εξαιρετικά ισορροπημένη γεύση, ιδανική για κάθε τύπο κουζίνας.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειδικά από άτομα που είναι δυσανεκτικοί στη γλουτένη.
Η Σάλτσα Ταμάρι ONE Project, οφείλει το πολύ σκούρο χρώμα του και την πυκνή υφή του στην μακρά ζύμωση και την ανάπτυξη ισχυρών αντιοξειδωτικών που ονομάζονται μελανοϊδίνες.
Η φυσική διαδικασία παραγωγής του το καθιστά ένα άριστο προβιοτικό τρόφιμο που υποστηρίζει την πεπτικής διαδικασία και το ανοσοποιητικό.
Επίσης, απογειώνει γευστικά κάθε συνταγή όπου χρησιμοποιείται, λόγω των αμινοξέων που περιέχει.
Η γνήσια Σάλτσα Ταμάρι, είναι ένα ποιοτικό υποκατάστατο του αλατιού, για κάθε τύπο μαγειρέματος.
Προσθέστε στο τέλος του μαγειρέματος κάθε συνταγής για να είναι πιο εύπεπτο, καθώς συνιστάται να μην καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες του σε ωμή μορφή.
Ανακαμιγνύοντας με Παραδοσιακό Μίριν ONE Project και Ξύδι Καστανού Ρυζιού ONE Project, έχουμε ένα δυνατό γευστικά γλυκόξινο πιάτο.
Χρησιμοποιείστε σε σούπες για πλούσιο αποτέλεσμα, συνδυάστε με ταχίνι ή βούτυρο ξηρών καρπών για επάλειψη για σάντουιτς ή/και σάλτσες σαλάτας.