Skip to content
nama-soy-sauce-2021

ΝΑΜΑ Σάλτσα Σόγιας

Home Προϊόντα ΝΑΜΑ Σάλτσα Σόγιας

Συσκευασία: 250ml
Βιολογικής πιστοποίησης
Μη παστεριωμένο προϊόν
Διατηρείται σε δροσερό, ξηρό και σκοτεινό μέρος
Όταν η θερμοκρασία στον χώρο υπερβαίνει τους 25° C, καλύτερα να διατηρείται στο ψυγείο

Συστατικά: Νερό, φασόλια σόγιας*, σιτάρι*, αλάτι, καλλιέργεια Koji (Aspergillus Oryzae)
* προϊόν βιολογικής καλλιέργειας

Προέλευση: Saitama, Japan

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το πιο διάσημο καρυκεύμα της Απω-ανατολικής γαστρονομίας, που ξεχωρίζει για τις γευστικές και θεραπευτικές του ιδιότητες.

Η παραδοσιακή ΝΑΜΑ Σάλτσα Σόγιας (ιαπων.  Σόγιου/Shoyu) της εταιρείας Yamaki, παράγεται με μία φυσική διαδικασία επεξεργασίας και ζύμωσης, ακολουθώντας την μακραίωνη παράδοση της Ιαπωνίας. Με πλούσια, αλμυρή και ελαφρά γλυκιά γεύση και άρωμα από την μακρόχρονη ζύμωση, η ΝΑΜΑ Σάλτσα Σόγιας ONE Project, αποτελεί ένα γευστικό καρύκευμα με ανεξάντλητες δυνατότητες εφαρμογής, σε όλα τα είδη μαγειρικής.
Προσοχή χρειάζεται στις κοινές Σάλτσες σόγιας του εμπορίου, αφού υπόκεινται σε χημικές επεξεργασίες και  ζυμώνονται σε υψηλές θερμοκρασίες για σύντομο χρόνο και συνήθως εμφιαλώνονται με συντηρητικά.

ΟΦΕΛΗ

Η χρήση της ΝΑΜΑ Σάλτσας Σόγιας ONE Project, χαρίζει ωφέλιμα ένζυμα και βακτήρια, αντιοξειδωτικά, μέταλλα και ιχνοστοιχεία και ένα δυναμικό αποτέλεσμα στο μαγείρεμά μας. Βοηθάει σε πεπτικά προβλήματα. Έχει αντίστοιχες ιδιότητες με τις σκούρες Μίσο Σόγιας, Μίσο Ρυζιού και Μίσο Κριθαριού και την Ταμάρι, των οποίου η ωφελιμότητα έχει επιβεβαιωθεί από επιστημονικές μελέτες.

ΧΡΗΣΗ

Η NAMA Σάλτσα Σόγιας είναι ένα ποιοτικό αντικατάστατο του αλατιού, για κάθε τύπο μαγειρέματος. Προστίθεται προς το τέλος του μαγειρέματος κάθε πιάτου, ώστε να γίνει πιο εύπεπτη και να διατηρεί τα αρώματά της.

Συνδυάστε την με Μίριν Ρυζιού για μία αυθεντική γεύση Ουμάμι, προσθέστε σε τουρσιά μαζί με 4 μέρη νερού για πλούσια προβιοτική δράση, χρησιμοποιήστε σε γλυκά με σοκολάτα, αντί για μία πρέζα αλατιού για μία ξεχωριστή γλυκάδα.