Skip to content
Μίσο ρυζιού (Genmai Miso)

Μίσο ρυζιού (Genmai Miso)

Home Προϊόντα Μίσο ρυζιού (Genmai Miso)

Συσκευασία: 3450γρ
Βιολογικής πιστοποίησης
Παστεριωμένο προϊόν
ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Μετά το άνοιγμα συντηρείται στο ψυγείο

Συστατικά: Σόγια*,  αναποφλοίωτο ρύζι*, καλλιέργεια Koji (Aspergillus Oryzae), θαλ. αλάτι,
* προϊόν βιολογικής καλλιέργειας

Προέλευση: Fukui, Japan

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η σκούρα πάστα Μίσο Ρυζιού ή Genmai Miso, έχει πλούσια υφή και γεύση. Το καστανό ρύζι ζυμώνεται με τον μύκητα Koji (aspergillus oryzae) και αναμειγνύεται με μαγειρεμένα στον ατμό φασόλια σόγιας και αλάτι. Τοποθετείται σε μεγάλους κάδους (βαρέλια) από κέδρο, όπου αφήνεται να ζυμωθεί για 1-2 χρόνια.
Το αποτέλεσμα είναι μία Μίσο, πλούσια σε ένζυμα και λακτοβακτήρια, αποτοξινωτική κι ενδυναμωτική για όλο τον οργανισμό, αφού θρέφει και υποστηρίζει τα έντερα, απ’ όπου ξεκινά η καλή κατάσταση του ανοσοποιητικού και όλων των οργάνων.

ΟΦΕΛΗ

Το φυσικό Μίσο Ρυζιού ONE Project, παράγεται με παραδοσιακές μεθόδους, που ακολουθούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές για τη διασφάλιση της υγιεινής των τροφίμων.
Περιέχει μικροοργανισμούς, ένζυμα, λακτοβακτήρια, ιχνοστοιχεία κα.
Ενισχύει το πεπτικό σύστημα, πλούσιο σε φυσικά προβιοτικά, ένζυμα & λακτοβάκιλλους, αποτοξινωτικό και ενδυναμωτικό.

ΧΡΗΣΗ

Συνιστάται να προστίθεται στο τέλος του μαγειρέματος και να μην βράζεται, αλλά να σιγομαγειρεύεται για 2-3 λεπτά, προκειμένου να μην εξουδετερωθούν οι πολύτιμοι μικροοργανισμοί που περιέχει.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ