Skip to content
Miso-White

Λευκή Γλυκειά Μίσο (Shiro Miso)

Home Προϊόντα Λευκή Γλυκειά Μίσο (Shiro Miso)

Συσκευασία: 345γρ
Βιολογικής πιστοποίησης
Παστεριωμένο προϊόν
Μετά το άνοιγμα συντηρείται στο ψυγείο
ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

Συστατικά: Σόγια*, ρύζι*, νερό, θαλ. αλάτι, καλλιέργεια Aspergillus Oryzae
* προϊόν βιολογικής καλλιέργειας

Προέλευση: Fukui, Japan

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η πιο διαδεδομένη πάστα Μίσο στην Ιαπωνία, είναι η Λευκό Μίσο ή Shiro Miso. Η παραδοσιακή Λευκή Γλυκειά Μίσο ONE Project, παρασκευάζεται με μία φυσική ενζυματική διαδικασία, που της χαρίζει αυτή την απαλή, γλυκιά γεύση, χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε πρόσθετου, συντηρητικού ή άλλη τεχνητής ύλης. Αποτελείται από ρύζι και μικρότερη ποσότητα σόγιας και αλατιού. Αν η ποσότητα σόγιας ήταν μεγαλύτερη, θα προέκυπτε κόκκινο ή καφέ χρώμα όπως στα Μίσο μακρύτερης ζύμωσης. Η γεύση της είναι πιο γλυκιά και απαλή.

ΟΦΕΛΗ

Χαρίζει μοναδική, βελούδινη υφή και πλούσια γεύση σε πολλά πιάτα της Ελληνικής ή παγκόσμιας γαστρονομίας. Ενισχύει το πεπτικό σύστημα, πλούσιο σε ένζυμα & λακτοβάκιλλους.
Προϊόν φυσικής ζύμωσης, χωρίς χημικά και πρόσθετα.

ΧΡΗΣΗ

Υπέροχο συστατικό σε σάλτσες, συνοδευτικά πιάτα, επιδόρπια και λογής πιάτα, όπου θέλουμε μία βελούδινη υφή και γεμάτο σώμα, χωρίς την έντονη γεύση και το χρώμα των πιο σκούρων Μίσο.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ