Το ONE Project, σηματοδοτεί την δημιουργία μίας διατροφικής κουλτούρας, μέσα από την παραγωγή και διάθεση ποικιλίας διατροφικών ειδών, η οποία ικανοποιεί τις αυξανόμενες ανάγκες για υγιεινή διατροφή και δυναμικά vegan τρόφιμα, τόσο από όσους είναι vegan όσο και από αυτούς που αναζητούν πιο υγιεινές και γευστικές διατροφικές δυνατότητες, καθώς και των επαγγελματιών εστίασης και της βιομηχανίας τροφίμων που απευθύνονται σε αυτούς.

Βασικά χαρακτηριστικά

Δημιουργούμε λειτουργικά και προβιοτικά τρόφιμα, με έμφαση στις φυτικές πρωτεΐνες, τα φυσικά γλυκαντικά και τις φυσικές, βασισμένοι σε παραδοσιακές μεθόδους επεξεργασίας και ζύμωσης.

Η χρήση ποιοτικών πρώτων υλών, ειδικών τεχνικών επεξεργασίας και ζύμωσης, οι πρακτικές δίκαιων συναλλαγών (fair trade) με τους προμηθευτές μας, τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά συσκευασίας και τελικά προϊόντα, δίνουν στα τελευταία το πλεονέκτημα να αποτελούν μία νόστιμη και υγιεινή επιλογή, τόσο προς όφελος του ατόμου όσο και του πλανήτη.

Το γεγονός δε ότι οι συνεργάτες του ONE Project έχουμε εκπαιδευθεί σύμφωνα με τα πρότυπα της Μακροβιοτικής φιλοσοφίας και πρακτικής και ακολουθούμε όλοι τον Μακροβιοτικό τρόπο ζωής και διατροφής στην καθημερινότητά μας, μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να υποστηρίξουμε τα προϊόντα μας και να παράσχουμε πληθώρα πληροφοριών και συμβουλών, για την χρήση τους, σε ιδιώτες και επαγγελματίες.

Πιστεύουμε βαθιά και ελπίζουμε ότι οι πελάτες και χρήστες των προϊόντων και υπηρεσιών μας θα απολαμβάνουν τα προϊόντα μας όσο κι εμείς!

Εξερευνήστε, πειραματιστείτε, απολαύστε!