Skip to content

Τηγανητό λάχανο

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 1 μικρό λάχανο
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (ή μία κουταλιά σούπας σησαμέλαιο)
  • 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
  • λίγο νερό
  • λίγο αλάτι
'
4
ΜΕΘΟΔΟΣ

Βήμα 1: Ψιλοκόβουμε το λάχανο.

Βήμα 2: Σε ένα βαθύ τηγάνι θερμαίνουμε (χωρίς να κάψουμε) το λάδι.

Βήμα 3: Προσθέτουμε το λάχανο και λίγο αλάτι και ανακατεύοντας διαρκώς το μαγειρεύουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

Βήμα 4: Προσθέτουμε λίγο νερό, σκεπάζουμε το τηγάνι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να μαγειρευτεί 2-3 λεπτά.

Βήμα 5: Αφαιρούμε το καπάκι, προσθέτουμε τη Σάλτσα σόγιας, ανακατεύουμε καλά για ένα λεπτό, απομακρύνουμε το τηγάνι από τη φωτιά και σερβίρουμε.

ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Κολοκυθόσπορος καβουρντισμένος με Ξύδι Ούμε
Κολοκυθόσπορος καβουρντισμένος με Ξύδι Ούμε
'
gado-gado-salad
Ινδονησιακή Σαλάτα Gado-Gado
Πλήρες
60'
Μελομακάρονα χωρίς ζάχαρη
Μελομακάρονα χωρίς ζάχαρη
'