- Μακροβιοτική
- Προϊόντα
Μακροβιοτικά Ιαπωνικά Καρυκεύματα ONE Project
- Υπηρεσίες
- Συνταγές
Κατηγορίες Συνταγών
- Σημεία Πώλησης
Βήμα 1: Ψιλοκόβουμε το λάχανο.
Βήμα 2: Σε ένα βαθύ τηγάνι θερμαίνουμε (χωρίς να κάψουμε) το λάδι.
Βήμα 3: Προσθέτουμε το λάχανο και λίγο αλάτι και ανακατεύοντας διαρκώς το μαγειρεύουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Βήμα 4: Προσθέτουμε λίγο νερό, σκεπάζουμε το τηγάνι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να μαγειρευτεί 2-3 λεπτά.
Βήμα 5: Αφαιρούμε το καπάκι, προσθέτουμε τη Σάλτσα σόγιας, ανακατεύουμε καλά για ένα λεπτό, απομακρύνουμε το τηγάνι από τη φωτιά και σερβίρουμε.