ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 μικρό λάχανο
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (ή μία κουταλιά σούπας σησαμέλαιο)
- 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
- λίγο νερό
- λίγο αλάτι
'
4
ΜΕΘΟΔΟΣ
Βήμα 1: Ψιλοκόβουμε το λάχανο.
Βήμα 2: Σε ένα βαθύ τηγάνι θερμαίνουμε (χωρίς να κάψουμε) το λάδι.
Βήμα 3: Προσθέτουμε το λάχανο και λίγο αλάτι και ανακατεύοντας διαρκώς το μαγειρεύουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Βήμα 4: Προσθέτουμε λίγο νερό, σκεπάζουμε το τηγάνι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να μαγειρευτεί 2-3 λεπτά.
Βήμα 5: Αφαιρούμε το καπάκι, προσθέτουμε τη Σάλτσα σόγιας, ανακατεύουμε καλά για ένα λεπτό, απομακρύνουμε το τηγάνι από τη φωτιά και σερβίρουμε.
ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ