Skip to content

Τηγανητό λάχανο

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 1 μικρό λάχανο
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (ή μία κουταλιά σούπας σησαμέλαιο)
  • 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
  • λίγο νερό
  • λίγο αλάτι
'
4
ΜΕΘΟΔΟΣ

Βήμα 1: Ψιλοκόβουμε το λάχανο.

Βήμα 2: Σε ένα βαθύ τηγάνι θερμαίνουμε (χωρίς να κάψουμε) το λάδι.

Βήμα 3: Προσθέτουμε το λάχανο και λίγο αλάτι και ανακατεύοντας διαρκώς το μαγειρεύουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

Βήμα 4: Προσθέτουμε λίγο νερό, σκεπάζουμε το τηγάνι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να μαγειρευτεί 2-3 λεπτά.

Βήμα 5: Αφαιρούμε το καπάκι, προσθέτουμε τη Σάλτσα σόγιας, ανακατεύουμε καλά για ένα λεπτό, απομακρύνουμε το τηγάνι από τη φωτιά και σερβίρουμε.

ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Καλοκαιρινή σαλάτα με τέμπε
'
Macro-mageiritsa
Μακροβιοτική χορτοφαγική μαγειρίτσα
'
tofu cake 3
Vegan Τσιζκέικ με τόφου και Aμαζάκε
ΓΛΥΚΟ
60᾽'