Ο δημοφιλής σεφ Άκης Πετρετζίκης,
ξεκινάει την νέα τηλεοπτική του εκπομπή
“Akis’ Food Tour“, στο κανάλι ALPHA,
την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, στις 20:00μμ.
Το πρώτο επεισόδιο, είναι αφιερωμένο στην Εύβοια
και θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε
να επισκέπτεται την Αμάρυνθο,
για να μάθει τα μυστικά της παρασκευής του Μίσο,
του πολύπλευρου γευστικού καρυκεύματος από την Ιαπωνία,
αλλά στην ελληνική του εκδοχή, με ελληνικά συστατικά!
Το Μίσο, σημαντικό συστατικό της Ιαπωνικής κουζίνας, αποκαλύπτεται
στην Ελληνική και Μεσογειακή διατροφή, εμπλουτίζοντάς την με Ουμάμι,
ωφέλιμα προβιοτικά και νέες δυνατότητες για δημιουργία.
Στην μυστικά του τρόπου παρασκευής του,
τον μυεί ο Σταύρος Καραγιλάνης
των ONE Project,
στο υπόγειο του σπιτιού του,
όπου και γίνεται όλη η διαδικασία…
Ο Άκης θα πάρει σαν δώρο και λίγο ελληνικό Ταμάρι
φτιαγμένο από τον Σταύρο, στην Αμάρυνθο,
για να μαγειρέψει στο βουνό της Σέττας
ένα μοναδικό πιάτο με ζυμαρικά Ράμεν!
Συντονιστείτε για να δείτε το πρώτο επεισόδιο!
No comment yet, add your voice below!