Εκδηλώσεις

Μπορεί μία υγιεινή διατροφή να είναι και νόστιμη;

Υπάρχουν γευστικα καρυκεύματα και τρόφιμα που είναι και θεραπευτικά;

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μία διατροφή πλούσια σε φυσικά και φυτικά τρόφιμα, από βιώσιμες και βιολογικές μεθόδους καλλιέργειας,
η οποία βασίζεται στις αρχές της Μακροβιοτικής Διατροφής, μπορεί να αποτελέσει σημαντική βοήθεια στην
προσπάθεια για αντιμετώπιση και έλεγχο ιογενών ασθενειών.

Η Μακροβιοτική Διατροφή επικεντρώνεται στην χρήση:

  • ανεπεξέργαστων δημητριακών
  • οσπρίων
  • φρέσκων, εποχιακών λαχανικών
  • φυκιών
  • φυσικά επεξεργασμένων προϊόντων ζύμωσης, πλούσιων σε ωφέλιμα προβιοτικά

και άλλων φυτικών τροφών υψηλής ποιότητας που υποστηρίζουν το γαστρεντερικό και ανοσοποιητικό σύστημα.
Παράλληλα συμβουλεύει την αποφυγή τροφών όπως:

  • ζωικές
  • χημικά και τεχνητά επεξεργασμένες
  • ζάχαρη και απλών σακχάρων

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ

Στα πλαίσια της προσπάθειας για προστασία και ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού μας,
διοργανώνουμε μία τάξη Μακροβιοτικής μαγειρικής με στόχο να μάθουμε να χρησιμοποιούμε υλικά
που μπορούν να νοστιμίσουν την ζωή μας και να αποτελέσουν “όπλα” στο Φαρμακείο της κουζίνας μας.

Τα βασικά υλικά που θα στηριχθούμε, είναι:

  • Ουμεμπόσι: ένα είδος βερίκοκου που γίνεται τουρσί, και έχει βρεθεί ότι καταστέλει την ανάπτυξη του ιού Η1Ν1, ενώ ενισχύει το ανοσοποιητικό λόγω των αντιμικροβιακών του ιδιοτήτων.
  • Κούζου: το άμυλο της ρίζας Pueraria Lobata, έχει αποδειχθεί δραστικός καταστολέας του HIV-1 και βοηθητικό του ανοσοποιητικού.
  • Μίσο: είναι γνωστό ότι προστατεύει από τον καρκίνο, μικροβιακές προσβολές και αναπνευστικές παθήσεις.
  • Σάλτσα Σόγιας: το πιο δημοφιλές Ασιατικό καρύκευμα, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες 10Χ πιο ισχυρές από το κόκκινο κρασί και 150Χ πιο αποτελεσματικές από την βιτ. C.

ΓΝΩΣΗ

Μαθαίνουμε για τα οφέλη των συστατικών αυτών, πως να τα εντάξουμε σε παραδοσιακές συνταγές και νέες εφαρμογές τους στην τάξη!

Τα 3 Π

Πότε: 22 Μαρτίου 2020, 12-2μμ

Που: Flowidity, Νίκης 30, 2ος όροφος, Σύνταγμα, Αθήνα

Πόσο: 20 € (χωρίς φόρους, ΦΠΑ)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Email: oneprojectgr@gmail.com
  • Τηλ.: 6972 284808

Φέτος η Τσικνοπέμπτη είναι πολυσυμμετοχική και φυσικά

ΣΟΥΠΕΡ ΒΙΓΚΑΝ!

σας περιμένουμε στο Καφενείο στην Ακαδημία Πλάτωνος
να γιορτάσουμε μία Τσικνοπέμπτη με μοναδικές συνταγές μαγειρευτών πιάτων,
αλλά και τσικνίσματα με τα vegan μοναδικά υλικά,
όπως το Τέμπε και το Σέιταν, αλλά και μανιτάρια και άλλες νοστιμιές.

Από σουβλάκια και τηγανιά, μέχρι σουτζουκάκια και δροσερές σαλάτες,
αλλά και χειροποίητες μπύρες, κρασί και τσίπουρο, 
πολλές γεύσεις που θα νοστιμίσουν την Τσικνοπέμπτη μας,
μόνο με χαρά και διασκέδαση, και ποτέ εις βάρος ζώων ή συνανθρώπων μας
και φυσικά πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον.

Για να περάσουμε όμορφα και να φάμε νόστιμα,
συμπράττουν οι:

Το Καφενείο στην Ακαδημία Πλάτωνος
Μοναστηρίου 140, Αθήνα ΤΚ 10442
ΧΑΡΤΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ: 18:00μμ

Πληροφορίες
Τηλ.: 6972 284808
Email: oneprojectgr@gmail.com

Φίλες και φίλοι μας

σας προσκαλούμε στην κοπή της Βασιλόπιτας των ONE Project,
το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020,
στις 4μμ

στο φιλόξενο “Βαζάκι
Αριστοτέλους 33, Χαλάνδρι
ΧΑΡΤΗΣ

Θα προηγηθεί διάλεξη με το ενδιαφέρον θέμα:
“Γιατί και πως η Μακροβιοτική, μας κάνει πιο χαρούμενους. Πρακτικές λύσεις για την καθημερινότητα”

Είσοδος ελεύθερη
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής με την συμπλήρωση της φόρμας, ΕΔΩ.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε τον νέο χρόνο και να σας ενημερώσουμε για
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ!

Πληροφορίες
Τηλ.: 6972 284808
Email: oneprojectgr@gmail.com

*ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ*

Νέα σχέση με το Σώμα μας, μέσω της Μακροβιοτικής
 
Οι ONE Project, σε προσκαλούμε σε μία συνάντηση,
για να μάθουμε πως μπορούμε να διαγνώσουμε 
διάφορα προβλήματα που μας απασχολούν, ιδιαίτερα τον χειμώνα, 
να κατανοήσουμε την φύση τους και να τα 
εξισσοροπίσουμε με φυσικά μέσα, όπως:
η vegan Μακροβιοτική διατροφή, θεραπευτικές συνταγές, 
θεραπευτικά σχήματα εξωτερικής εφαρμογής, κίνηση/άσκηση, 
αυτομάλαξη, ένδυση και γενικότερο με τον τρόπο διαβίωσής μας.
 
Προβλήματα όπως πρηξίματα και φουσκώματα, δερματικοί ερεθισμοί, 
αδυναμία συγκέντρωσης, υπνηλία μέσα στην ημέρα και άλλα 
συμπτώματα που μας εμποδίζουν να απολαμβάνουμε την καθημερινότητά μας, 
είναι απλό να αντιμετωπισθούν, ακολουθώντας την
Μακροβιοτική διατροφή και έναν φυσικό Μακροβιοτικό τρόπο ζωής.
 
Θα μάθουμε:
  • Επεξήγηση των 5 Μεταστοιχιώσεων της Ενέργειας και
    πως συνδέονται με αυτές, οι τροφές, οι γεύσεις, η εποχικότητα,
    οι τρόποι μαγειρέματος κα.
  • Τεχνικές αυτοδιάγνωσης με οπτική παρατήρηση,
    αλλά και μέσω όσφρησης και αφής.
  • Σωματικές πρακτικές που αυξάνουν την ευεξία.
  • Συνταγές για τον Χειμώνα.
  • Μαγειρική επίδειξη μίας συνταγής για ενδυνάμωση των εντέρων
    και του ανοσοποιητικού. Γευστική δοκιμή.
 
Που και Πότε
Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, 12-2μμ,
στην αίθουσα Flowidity, Νίκης 30, 2ος όροφος.
 
Κόστος συμμετοχής 
Γενική είσοδος: 15 €
Προπληρωμή: 12 €
Μαθητές ONE Project*: 10 €
Δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.
 
Aπαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής.
Παρακαλούμε συμπληρώστε την στο σύνδεσμο που ακολουθεί: 
https://forms.gle/xSKpswy27h4W3o28A
 
Πληροφορίες
Κινητό: 6972284808
Email: oneprojectgr@gmail.com
 
* Όσες/όσοι έχουν ολοκληρώσει έναν κύκλο Βασικής εκπαίδευσης 4 μαθημάτων

TempehMisoNattoAmasake, τροφές πλούσιες, ζυμωμένες σε βάθος αιώνων, 
ξένες ακόμα στη συνείδηση των περισσότερων, αλλά λίγα βήματα μακριά από το 
να γίνουν ελληνικές και να ενταχθούν στην καθημερινότητα όλων όσων αναζητούν περισσότερη υγεία και γεύση.

Θέλουμε να διανύσουμε μαζί αυτά τα βήματα!

Από το 2012 συμβάλλουμε στην καλύτερη διατροφή, με 

Διαπιστώνουμε την ανάγκη των συνανθρώπων μας για πιο υγιεινή διατροφή, 
για περιορισμό των ζωικών τροφίμων, την έλλειψη ενδιαφερόντων λύσεων στην αγορά.

Με στόχο την ενίσχυση της καλής γεύσης και την προσφορά ποιοτικών vegan τροφών, 
ξεκινάμε το ταξίδι μας για την δημιουργία της πρώτης Ελληνικής μονάδας παραγωγής vegan Υπερ-θρεπτικών τροφίμων.
Παρουσιάζουμε το όραμά μας, τα προϊόντα πίσω από αυτό και πως θα κάνουμε πραγματικότητα την αλλαγή στην διατροφή μας.

Το Σάββατο 6 Απριλίου, στις 16:30μμ σε περιμένουμε στο Orange Grove, Βασ. Κωνσταντίνου 5, Αθήνα.

Έλα να μοιραστούμε μαζί το ξεκίνημα του πρωτοπόρου εγχειρήματος και 
να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην εξέλιξη της διατροφικής κουλτούρας στην Ελλάδα.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΕΔΩ

Σε περιμένουμε να δοκιμάσεις νέες γεύσεις!

Οι φίλοι σου ONE Project (Σταύρος, Κώστας, Γιούλια, Καλή)   

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 η ομάδα Wellday-Live Longevity, προσκαλεί τους ONE Project και οργανώνουν στο “ΠΟΛΙΣ in Art” ένα ξεχωριστό Brunch Μακροβιοτικής και Swing Party.

Σε απόλυτα 20’s διάθεση η διευρυμένη ομάδα των Chef μας, Μαριάννα Χρυσικάκου, Λένα Ζάμπογλου, Σταύρος Καραγιλάνης και Μαρία Μιχαλακοπούλου θα σας μαγειρέψουν ένα μοναδικό εορταστικό cocktail party menu πέντε (5) πιάτων για ολόκληρη την οικογένεια.

Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά  βιολογικές πρώτες ύλες φυτικής προέλευσης, χωρίς την προσθήκη επεξεργασμένων τροφών, ζάχαρης και ζωικών συστατικών.

Θυμηθείτε να εν-δυθείτε όμορφα, πολύχρωμα ρούχα, πέρλες, φτερά και κοστούμια, καπέλα τιράντες, φίνες δαντέλες, μεταξωτά γάντια και πουπουλένια βελούδα!

Σκοπός μας είναι να γευτούμε τα πιο θεσπέσια πιάτα, τους πιο εμπνευσμένους ήχους και να ταξιδέψουμε ονειρεμένα στη πιο μαγική μουσική, στιλιστική, χορευτική και ενδυματολογική δεκαετία του περασμένου αιώνα.

Η είσοδος για τα παιδιά είναι ελεύθερη.

Τρόποι συμμετοχής:
12:00-14:30: σιωπηλή παρακολούθηση προετοιμασίας γευμάτων και συνταγών
14:00: στήσιμο πιάτων/σερβίρισμα brunch
16:00: swing party

Ημερομηνία: Σάββατο 16 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00

Εισφορά:
25€ για τη συμμετοχή σας στο Brunch Μακροβιοτικής και Swing Party
15€ για τη συμμετοχή σας αποκλειστικά στο Swing Party

Πληροφορίες/κράτηση θέσεων: τηλ: 210 8000009 – 210 2770181

Για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη η προ κράτηση και εξόφληση της συμμετοχής σας μέσω viva ή στη γραμματεία του “ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΠΟΛΙΣ”.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ / ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μαριάννα Χρυσικάκου, Wellness Expert, Wellday-Live Longevity

«Διατροφή που ενεργοποιεί τον οργανισμό»

Ώρες Σεμιναρίου Κυριακή: 11:00 – 13:30

Ο Χειμώνας είναι η περίοδος που η ενέργεια πάει προς τα μέσα. Αυτό παρατηρούμε και στην Φύση.
 
Αυτή η διεργασία είναι αναγκαία για να ανακτήσουμε δυνάμεις ώστε να μπορέσουμε να “ανθίσουμε” την Άνοιξη και να “λάμψουμε” το καλοκαίρι.
 
Για να “εκμεταλλευθούμε” αυτή την περίοδο, χρειαζόμαστε:
  • δυναμικό τρόπο μαγειρέματος
  • τροφές που δυναμώνουν και δεν ανοίγουν την ενέργειά μας
  • καρυκεύματα με βάση το αλάτι που θα μας ενισχύσουν σε πεπτικό και ανοσοποιητικό σύστημα.
Ελάτε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στο Dolce Riviera και μάθετε πως να χρησιμοποιείτε την τροφή και την μαγειρική για να δυναμώσετε και να είστε ήρεμοι.
 
Ο Σταύρος Καραγιλάνης (βιογραφικό, LinkedIn) των ONE Project, θα μοιραστεί τα μυστικά της Μακροβιοτικής διατροφής για τον χειμώνα και το ανοσοποιητικό.
 

*ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ*

Οι One Project, σας προσκαλούμε στην κοπή Βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί στο Βαζάκι την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 15:00.

Δώρο θα δοθεί σε όποιον κερδίσει το φλουρί !!!

Κι επειδή οι One Project δε μπορούν να αντισταθούν στο να διαδίδουν τη #μακροβιοτική όπου βρεθούν κι όπου σταθούν, θα μάθουμε πως να «διαβάζουμε» την κατάσταση της υγείας μας παρατηρώντας το πρόσωπό μας!
Μια ματιά στον καθρέφτη μπορεί να μας πει πολλά για την υγεία μας.

Η στάση μας, ο τόνος και το χρώμα του δέρματος, οι δομές του προσώπου και άλλα, αντικατοπτρίζουν την ποιότητα της διατροφής μας, τη ζωτικότητα καθώς και τις δυνάμεις και αδυναμίες των οργάνων του σώματος.

Η αυτοδιάγνωση, όπως μας διδάσκει ο δάσκαλος της Μακροβιοτικής #MichioKushi είναι το εργαλείο το οποίο μας βοηθάει να καταλάβουμε καλύτερα τον εαυτό μας, τη ζωή μας και τη σχέση μας με τη φύση.

Όλα τα καλούδια που φτιάχνουν οι φίλοι μας στο Βαζάκι, θα έχουν έκπτωση 10% για όλους τους καλεσμένους μας.

Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής.
Παρακαλούμε συμπληρώστε την στο σύνδεσμο που ακολουθεί: https://bit.ly/2M3ITv1

To Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 σας περιμένουμε στο “ΠΟΛΙΣ in Art” για το τελευταίο Brunch Μακροβιοτικής Διατροφής για το 2018! 

Θα είναι πολύ ξεχωριστό, φυσικά Χριστουγεννιάτικο και ταυτόχρονα θα υπάρχει Bazaar προϊόντων Μακροβιοτικής Διατροφής,
για να μπορέσετε να προμηθευτείτε για το σπίτι και τους αγαπημένους σας υλικά και προϊόντα που θα γευτείτε εδώ! 

Η ομάδα των Chef μας Λένα Ζάμπογλου, Σταύρος Καραγιλάνης και Μαρία Μιχαλακοπούλου θα σας μαγειρέψουν ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο menu πέντε (5) πιάτων για ολόκληρη την οικογένεια, αποκλειστικά με χρήση βιολογικών πρώτων υλών φυτικής προέλευσης, χωρίς την προσθήκη επεξεργασμένων τροφών, ζάχαρης και ζωικών συστατικών. 

Αναλυτικά το μενού του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου:

  • Entrées: 
    Κορμός από κιμά seitan, φακές, ρύζι, καρύδι και λιναρόσπορο.
  • Κύριο γεύμα: 
    Λαχανικά με κυδώνια στο φούρνο.
    Ριζότο με κάστανα και βασιλομανίταρα (porcini). 
    Pressed σαλάτα με ραπανάκι, κινέζικο λάχανο, καρότο, σέλερι και ρόδι 
  • Επιδόρπιο: 
    Πουτίγκα σοκολάτας με χουρμά tempura, γεμιστό με ξυνολάχανο.

    Μετά την ολοκλήρωση του Brunch μπορείτε να δοκιμάσετε και να αγοράσετε:
    – υπέροχα σπιτικά μελομακάρονα από τους One Project 
    – φρέσκα ζυμαρικά σε ποικιλία γεύσεων και υλικών από την Alfresco
    – αιθέρια έλαια οργανικής προέλευσης από την Katherine Kotopoulos και την Doterra

    Τρόποι συμμετοχής:
    – 12:00-14:00: σιωπηλή παρακολούθηση προετοιμασίας γευμάτων και συνταγών
    – 14:00: στήσιμο πιάτων/σερβίρισμα brunch 

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: 
    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 12:00-14:00
    ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 25€ – Ειδικές προσφορές για κρατήσεις 2 ατόμων κ άνω
    Κρατήσεις μέσω viva.gr και στη γραμματεία του ΠΟΛΙΣ

    ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ / ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μαριάννα Χρυσικάκου, Wellness Expert, Wellday-Live Longevity

Πώς και γιατί δεν συνάδουν όλες οι vegan επιλογές με την ηθική φυτοφαγία;
Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου θα εξετάσουμε την έννοια της γιορτής και τις διατροφικές επιλογές που συνήθως τη συνοδεύουν. 
Στο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει εργαστήριο, όπου θα δείξουμε πώς ετοιμάζουμε ένα πλούσιο γιορτινό τραπέζι με κύριο συστατικό την αγάπη.
Όχι μόνο για τα ζώα αλλά και για τους ανθρώπους και ολόκληρο τον πλανήτη.
Φυσικά και θα γευτούμε το φαγάκι που θα μαγειρέψουμε!

Ώρα προσέλευσης 11:40.

Θα τηρηθεί αυστηρά η ώρα έναρξης και σας ζητάμε να έρθετε λίγο νωρίτερα για την ολοκλήρωση των εγγραφών και την προετοιμασία.

Kόστος συμμετοχής

Mέχρι τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου: 34 ευρώ.
Εγγραφή για το (Β) σεμινάριο http://pages.news/BV2

Κόστος και για τα δύο σεμινάρια (Α+B) “Beyond Veganism” : 60 ευρώ
Εγγραφή και για τα δύο σεμινάρια http://pages.news/BV1

Κανονική τιμή: 80 ευρώ

Πληροφορίες για το πρώτο σεμινάριο: “Beyond Veganism” (A) Μακροβιοτική και γλυκά

X