Εκδηλώσεις

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 η ομάδα Wellday-Live Longevity, προσκαλεί τους ONE Project και οργανώνουν στο “ΠΟΛΙΣ in Art” ένα ξεχωριστό Brunch Μακροβιοτικής και Swing Party.

Σε απόλυτα 20’s διάθεση η διευρυμένη ομάδα των Chef μας, Μαριάννα Χρυσικάκου, Λένα Ζάμπογλου, Σταύρος Καραγιλάνης και Μαρία Μιχαλακοπούλου θα σας μαγειρέψουν ένα μοναδικό εορταστικό cocktail party menu πέντε (5) πιάτων για ολόκληρη την οικογένεια.

Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά  βιολογικές πρώτες ύλες φυτικής προέλευσης, χωρίς την προσθήκη επεξεργασμένων τροφών, ζάχαρης και ζωικών συστατικών.

Θυμηθείτε να εν-δυθείτε όμορφα, πολύχρωμα ρούχα, πέρλες, φτερά και κοστούμια, καπέλα τιράντες, φίνες δαντέλες, μεταξωτά γάντια και πουπουλένια βελούδα!

Σκοπός μας είναι να γευτούμε τα πιο θεσπέσια πιάτα, τους πιο εμπνευσμένους ήχους και να ταξιδέψουμε ονειρεμένα στη πιο μαγική μουσική, στιλιστική, χορευτική και ενδυματολογική δεκαετία του περασμένου αιώνα.

Η είσοδος για τα παιδιά είναι ελεύθερη.

Τρόποι συμμετοχής:
12:00-14:30: σιωπηλή παρακολούθηση προετοιμασίας γευμάτων και συνταγών
14:00: στήσιμο πιάτων/σερβίρισμα brunch
16:00: swing party

Ημερομηνία: Σάββατο 16 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00

Εισφορά:
25€ για τη συμμετοχή σας στο Brunch Μακροβιοτικής και Swing Party
15€ για τη συμμετοχή σας αποκλειστικά στο Swing Party

Πληροφορίες/κράτηση θέσεων: τηλ: 210 8000009 – 210 2770181

Για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη η προ κράτηση και εξόφληση της συμμετοχής σας μέσω viva ή στη γραμματεία του “ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΠΟΛΙΣ”.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ / ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μαριάννα Χρυσικάκου, Wellness Expert, Wellday-Live Longevity

«Διατροφή που ενεργοποιεί τον οργανισμό»

Ώρες Σεμιναρίου Κυριακή: 11:00 – 13:30

Ο Χειμώνας είναι η περίοδος που η ενέργεια πάει προς τα μέσα. Αυτό παρατηρούμε και στην Φύση.
 
Αυτή η διεργασία είναι αναγκαία για να ανακτήσουμε δυνάμεις ώστε να μπορέσουμε να “ανθίσουμε” την Άνοιξη και να “λάμψουμε” το καλοκαίρι.
 
Για να “εκμεταλλευθούμε” αυτή την περίοδο, χρειαζόμαστε:
  • δυναμικό τρόπο μαγειρέματος
  • τροφές που δυναμώνουν και δεν ανοίγουν την ενέργειά μας
  • καρυκεύματα με βάση το αλάτι που θα μας ενισχύσουν σε πεπτικό και ανοσοποιητικό σύστημα.
Ελάτε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στο Dolce Riviera και μάθετε πως να χρησιμοποιείτε την τροφή και την μαγειρική για να δυναμώσετε και να είστε ήρεμοι.
 
Ο Σταύρος Καραγιλάνης (βιογραφικό, LinkedIn) των ONE Project, θα μοιραστεί τα μυστικά της Μακροβιοτικής διατροφής για τον χειμώνα και το ανοσοποιητικό.
 

*ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ*

Οι One Project, σας προσκαλούμε στην κοπή Βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί στο Βαζάκι την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 15:00.

Δώρο θα δοθεί σε όποιον κερδίσει το φλουρί !!!

Κι επειδή οι One Project δε μπορούν να αντισταθούν στο να διαδίδουν τη #μακροβιοτική όπου βρεθούν κι όπου σταθούν, θα μάθουμε πως να «διαβάζουμε» την κατάσταση της υγείας μας παρατηρώντας το πρόσωπό μας!
Μια ματιά στον καθρέφτη μπορεί να μας πει πολλά για την υγεία μας.

Η στάση μας, ο τόνος και το χρώμα του δέρματος, οι δομές του προσώπου και άλλα, αντικατοπτρίζουν την ποιότητα της διατροφής μας, τη ζωτικότητα καθώς και τις δυνάμεις και αδυναμίες των οργάνων του σώματος.

Η αυτοδιάγνωση, όπως μας διδάσκει ο δάσκαλος της Μακροβιοτικής #MichioKushi είναι το εργαλείο το οποίο μας βοηθάει να καταλάβουμε καλύτερα τον εαυτό μας, τη ζωή μας και τη σχέση μας με τη φύση.

Όλα τα καλούδια που φτιάχνουν οι φίλοι μας στο Βαζάκι, θα έχουν έκπτωση 10% για όλους τους καλεσμένους μας.

Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής.
Παρακαλούμε συμπληρώστε την στο σύνδεσμο που ακολουθεί: https://bit.ly/2M3ITv1

To Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 σας περιμένουμε στο “ΠΟΛΙΣ in Art” για το τελευταίο Brunch Μακροβιοτικής Διατροφής για το 2018! 

Θα είναι πολύ ξεχωριστό, φυσικά Χριστουγεννιάτικο και ταυτόχρονα θα υπάρχει Bazaar προϊόντων Μακροβιοτικής Διατροφής,
για να μπορέσετε να προμηθευτείτε για το σπίτι και τους αγαπημένους σας υλικά και προϊόντα που θα γευτείτε εδώ! 

Η ομάδα των Chef μας Λένα Ζάμπογλου, Σταύρος Καραγιλάνης και Μαρία Μιχαλακοπούλου θα σας μαγειρέψουν ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο menu πέντε (5) πιάτων για ολόκληρη την οικογένεια, αποκλειστικά με χρήση βιολογικών πρώτων υλών φυτικής προέλευσης, χωρίς την προσθήκη επεξεργασμένων τροφών, ζάχαρης και ζωικών συστατικών. 

Αναλυτικά το μενού του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου:

  • Entrées: 
    Κορμός από κιμά seitan, φακές, ρύζι, καρύδι και λιναρόσπορο.
  • Κύριο γεύμα: 
    Λαχανικά με κυδώνια στο φούρνο.
    Ριζότο με κάστανα και βασιλομανίταρα (porcini). 
    Pressed σαλάτα με ραπανάκι, κινέζικο λάχανο, καρότο, σέλερι και ρόδι 
  • Επιδόρπιο: 
    Πουτίγκα σοκολάτας με χουρμά tempura, γεμιστό με ξυνολάχανο.

    Μετά την ολοκλήρωση του Brunch μπορείτε να δοκιμάσετε και να αγοράσετε:
    – υπέροχα σπιτικά μελομακάρονα από τους One Project 
    – φρέσκα ζυμαρικά σε ποικιλία γεύσεων και υλικών από την Alfresco
    – αιθέρια έλαια οργανικής προέλευσης από την Katherine Kotopoulos και την Doterra

    Τρόποι συμμετοχής:
    – 12:00-14:00: σιωπηλή παρακολούθηση προετοιμασίας γευμάτων και συνταγών
    – 14:00: στήσιμο πιάτων/σερβίρισμα brunch 

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: 
    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 12:00-14:00
    ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 25€ – Ειδικές προσφορές για κρατήσεις 2 ατόμων κ άνω
    Κρατήσεις μέσω viva.gr και στη γραμματεία του ΠΟΛΙΣ

    ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ / ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μαριάννα Χρυσικάκου, Wellness Expert, Wellday-Live Longevity

Πώς και γιατί δεν συνάδουν όλες οι vegan επιλογές με την ηθική φυτοφαγία;
Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου θα εξετάσουμε την έννοια της γιορτής και τις διατροφικές επιλογές που συνήθως τη συνοδεύουν. 
Στο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει εργαστήριο, όπου θα δείξουμε πώς ετοιμάζουμε ένα πλούσιο γιορτινό τραπέζι με κύριο συστατικό την αγάπη.
Όχι μόνο για τα ζώα αλλά και για τους ανθρώπους και ολόκληρο τον πλανήτη.
Φυσικά και θα γευτούμε το φαγάκι που θα μαγειρέψουμε!

Ώρα προσέλευσης 11:40.

Θα τηρηθεί αυστηρά η ώρα έναρξης και σας ζητάμε να έρθετε λίγο νωρίτερα για την ολοκλήρωση των εγγραφών και την προετοιμασία.

Kόστος συμμετοχής

Mέχρι τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου: 34 ευρώ.
Εγγραφή για το (Β) σεμινάριο http://pages.news/BV2

Κόστος και για τα δύο σεμινάρια (Α+B) “Beyond Veganism” : 60 ευρώ
Εγγραφή και για τα δύο σεμινάρια http://pages.news/BV1

Κανονική τιμή: 80 ευρώ

Πληροφορίες για το πρώτο σεμινάριο: “Beyond Veganism” (A) Μακροβιοτική και γλυκά

Επειδή η γεύση των εορτών είναι γλυκιά, θα υποδεχτούμε τον Δεκέμβρη με προετοιμασία και δοκιμή συνταγών
που θα μας κάνουν να νιώσουμε πως το γλυκό είναι γιορτή από μόνο του! 
Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου θα συζητήσουμε για την ανθρώπινη ανάγκη για γλυκό.
Θα μιλήσουμε για τις γλυκαντικές ουσίες, για τον κίνδυνο και τις επιπτώσεις της υπερκατανάλωσης απλών υδατανθράκων σε μία vegan διατροφή
και θα ανακαλύψουμε πώς η Μακροβιοτική αντίληψη μας κατευθύνει σε επιλογές που ωφελούν τη φύση, τα ζώα και τους ανθρώπους. 

Στο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει το εργαστήριο “Μακροβιοτική και γλυκά”. 
Θα ανακαλύψουμε μαζί τη Μακροβιοτική πρόταση στις γλυκές γεύσεις και φυσικά θα γευτούμε ότι φτιάξουμε!

Ώρα προσέλευσης 14:40.
Θα τηρηθεί αυστηρά η ώρα έναρξης και σας ζητάμε να έρθετε λίγο νωρίτερα για την ολοκλήρωση των εγγραφών και την προετοιμασία.

Kόστος συμμετοχής
Mέχρι την Τρίτη 27  Νοεμβρίου: 34 ευρώ.
Εγγραφή για το (Α) σεμινάριο ΕΔΩ.

Κόστος και για τα δύο σεμινάρια (Α+B) “Beyond Veganism” : 60 ευρώ
Εγγραφή και για τα δύο σεμινάρια http://pages.news/BV1

Κανονική τιμή: 80 ευρώ (Α και Β)

Εγγραφές : http://pages.news/BV1

Οι εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, χαρακτηρίζονται συνήθως από… επιπλέον καταναλωτισμό, ο οποίος μας κάνει να αναρωτιόμαστε εάν οι vegan επιλογές είναι πάντα και κατάλληλες/ορθές/αποτελεσματικές, για καλύτερη υγεία, καθαρότερο περιβάλλον, λιγότερα απορρίματα, λιγότερη βία και εκμετάλλευση.

Το Beyond Veganism είναι δύο σεμινάρια τροφής και σκέψης για αυτούς που έχουν κάνει ή σκέφτονται να κάνουν, το βήμα προς μία περισσότερο vegan διατροφή. 
Στη vegan αναδυόμενη αγορά, που προσφέρει όλο και περισσότερες καταναλωτικές επιλογές:

  • Πώς Επιλέγουμε; 
  • Είναι όλες οι vegan επιλογές και ηθικές; 
  • Υπάρχουν ζώα που υποφέρουν από τις vegan επιλογές μας; 
  • Όταν υιοθετούμε συνήθειες εκτός εποχής πόσο βλάπτουμε τον εαυτό μας και το οικοσύστημα; 
  • Είναι ο εθισμός στην γλυκιά γεύση της χορτοφαγίας μία ηθικά ουδέτερη επιλογή; 
  • Είναι τελικά η Μακροβιοτική διατροφή η ενδεδειγμένη για τον άνθρωπο, τα ζώα και τον πλανήτη;

Ερευνούμε την τροφή πέρα από τα στενά όρια της διατροφικής ανάλυσης  (γιατί η τροφή δεν είναι μόνο πρωτεΐνες, βιταμίνες κοκ),
αλλά εμβαθύνουμε στην ενεργειακή υπόστασή της και πως αυτή μας επηρεάζει.

Με την ευκαιρία των εορτών, θα μάθουμε πως ένα εορταστικό γεύμα μπορεί να είναι φυτικής προέλευσης,
πολύ γευστικό, δυναμωτικό και ευπαρουσίαστο.
Και για γλυκά χωρίς ενδοιασμούς… θα μάθουμε πως παρόλη την έλλειψη ζάχαρης ή επεξεργασμένων υδατανθράκων
και με την χρήση κατάλληλων υλικών (λ.χ. σιρόπι ρυζιού, Αμαζάκε), θα νιώθουμε όμορφα και την επόμενη μέρα!

Όσο για το εορταστικό τραπέζι μας: η χρήση υπερτροφών (Τέμπε, Φιλέτο σταριού, Ναττό) και η πρωτότυπη επεξεργασία τους,
θα δώσει ένταση και νοστιμιά, καινοτομία και απόλαυση, χωρίς να … θυσιάσετε τίποτα!

Ακολουθείστε τους παρακάτω συνδέσμους για πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια Beyond Veganism.

Beyond Veganism (Α): Μακροβιοτική και γλυκά https://www.facebook.com/events/342749596519147/

Beyond Veganism (Β): Μακροβιοτική και γιορτινό τραπέζι https://www.facebook.com/events/1166284386868917/

Σας περιμένουμε για συζήτηση, μαγείρεμα και φαγητό.
Μην χάσετε και τα 2 αυτά σεμινάρια, στην μοναδική τιμή των 60€ (25% έκπτωση εφ’ όσον εγγραφείτε μέχρι και τις 27/11)!
Κανονικό κόστος: 80€

Εγγραφές http://pages.news/BV1

 

Επιτέλους, όχι άλλη σπανακόπιτα ως  κολατσιό!
Ένα σεμινάριο γι’ αυτούς που επιθυμούν να συμμετέχουν στην προετοιμασία του καθημερινού τους φαγητού, αλλά πάσχουν από έλλειψη χρόνου. 

Τι θα μάθουμε
Μαθαίνουμε να δημιουργούμε πλήρη χορτοφαγικά γεύματα (για το γραφείο, το σχολείο, την εκδρομή, το πάρτυ), θρεπτικά, χορταστικά και νόστιμα, με βάση την κατανόηση της τροφής από την σκοπιά της Μακροβιοτικής.
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις γνώσεις μας, μετά από πολυετή, καθημερινή, προσωπική και επαγγελματική εμπειρία στην Μακροβιοτική διατροφή.  

Περιλαμβάνονται
Στο σεμινάριο θα γίνει:

  • θεωρητική παρουσίαση για τους λόγους και τα οφέλη  χρήσης, σημαντικών τροφικών ομάδων όπως τα δημητριακά, τα λαχανικά και τα όσπρια
  • πρακτική παρουσίαση για συντήρηση και ποικιλία χρήσεων των παραπάνω τροφών
  • προετοιμασία όλων των γευμάτων της ημέρας σε 15 – 60 λεπτά
  • δημιουργία γεύματος  από το μηδέν σε ελάχιστο χρόνο
  • αναφορά σε νόστιμες και χρηστικές φυσικές τροφές, μακροχρόνιας φυσικής συντήρησης
  • παράθεση ιδεών για σνακ, πλήρη γεύματα, επαναχρησιμοποιούμενα υλικά και γλυκάκια

Πότε: Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, 4-7μμ
(προσέλευση 15´ νωρίτερα)

Που: Αίθουσα «Αείφαρον», Λεωχάρους 13, Α όροφος , Αθήνα
(κοντά στον σταθμό μετρό «Πανεπιστήμιο», πίσω από την πλατεία Κλαυθμώνος)

Πόσο: 30€
(χωρίς φόρους, με γευστική δοκιμή των συνταγών)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΕΜΠΤΗ 8/11/2018
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ.

Πληροφορίες/Συμμετοχές
ONE Project | Our Natural Evolution
Τ.: 699 440 5810
Email.: kali@oneproject.gr

Σημειώσεις:
Στην αίθουσα δεν φοράμε παπούτσια, ωφέλιμο είναι να φέρετε τετράδιο σημειώσεων, ελάτε τουλάχιστον 15 λεπτά νωρίτερα για την έγκαιρη εγγραφή σας και έναρξη του μαθήματος.

Οι κατάλληλες συνταγές για καλοκαιρινή δροσιά και γλύκα!

20 Ιουνίου 2018
6μμ

Στο Βαζάκι, Χαλάνδρι

Η καλοκαιρινή ζέστη, έχει τώρα τον αντίπαλό της…
Σπιτικά και ποιοτικά, vegan καλοκαιρινά γλυκίσματα, πολύ δροσιστικά, πολύχρωμα και ευφάνταστα, 
ΧΩΡΙΣ ζάχαρη ή ζωικά υλικά.

Θέματα

  • Συμβουλές για να τρώμε ισορροπημένα και το καλοκαίρι,
    στην βάση της vegan Μακροβιοτικής κουζίνας.
  • Πως και γιατί να μην το παρακάνουμε με την κατανάλωση τροφών που
    μας “κλέβουν” ενέργεια,  έστω κι αν είναι ελκυστικές το καλοκαιράκι…

Μενού

  • Δροσερά ζελέ φρούτων, με αγάρ-αγάρ
  • Smoothie με γλυκιά κρέμα Αμαζάκε
  • Trifle με μους σοκολάτας και φρούτα
  • Παγωτό με Αμαζάκε

Ως γλυκαντικά υλικά χρησιμοποιούμε:

  • τα ίδια τα φρούτα
  • σιρόπι ρυζιού/βύνη ρυζιού
  • Κρέμα Αμαζάκε

Φτιάξτε καλοκαιρινά επιδόρπια, εύκολα, με λίγα βήματα, ελαφρά, χωρίς λιπαρά, vegan και το ουσιαστικότερο νόστιμα και …γλυκά!

Θεωρία

Θα εξηγήσουμε για την ενέργεια του Καλοκαιριού και τις ανάγκες μας, και πως να επεξεργαζόμαστε την τροφή μας για να διατηρούμε την ενεργητικότητά μας και … να δροσιζόμαστε!

Χώρος

Το Βαζάκι, Αριστοτέλους 33, Χαλάνδρι (στον κήπο!)

Κόστος

25 ευρώ (μαθητές των ONE Project: 20 ευρώ) 
Δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Πληροφορίες/εγγραφές

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ 19/6/2018
Συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής: ΕΔΩ
Τηλ.: 6972 284808 
Email: oneprojectgr@gmail.com

Καλοκαιράκι μύρισε και οι εκδρομές ξεκίνησαν!

Για όσες και όσους ανησυχούν ότι, οι επιλογές για να φάνε ποιοτικό φαγητό έξω είναι περιορισμένες,
αυτό το μάθημα είναι για εσάς!

Το ιδανικό “πρόχειρο γεύμα” για το καλοκαίρι, χρειάζεται να είναι:

  • θρεπτικό και νόστιμο
  • ελαφρύ, χαμηλό σε λιπαρά, αλλά χορταστικό
  • σχετικά διατηρίσιμο εκτός ψυγείου
  • μικρό σε μέγεθος και εύκολο να καταναλωθεί με το χέρι

Και ποιο μπορεί να είναι αυτό;

Το Ιαπωνικό Σάντουϊτς! Δηλαδή το… Σούσι!

Αλλά, όπως το παρασκευάζουμε με τον τρόπο της Μακροβιοτικής κουζίνας, με:

  • αναποφλοίωτο ρύζι (περισσότερες φυτικές ίνες, βιταμίνες, πρωτεΐνη, θρεπτικά συστατικά)
  • vegan πρωτεΐνούχες υπερτροφές (Τέμπε, Σέιταν, Σιίτακε κα), για ολοκληρωμένo διατροφικό προφίλ και σούπερ γεύση
  • φρέσκα λαχανικά εποχής (αγγούρι, ρόκα, καρότο κα), που χαρίζουν δροσιά, βιταμίνες και τραγανή υφή
  • υψηλής ποιότητας υλικά και καρυκεύματα (Σούσι ΝόριΣάλτσα σόγιας, ΜίρινΞύδι καστανού ρυζιού, Ουμεμπόσι)

Χωρίς:

  • ζάχαρη, γλουταμινικό μονονάτριο ή άλλα χημικά ενισχυτικά γεύσης, χαμηλής ποιότητας υλικά και καρυκεύματα (λ.χ. Σάλτσα σόγιας με ζάχαρη, χωρίς να έχει υποστεί φυσική διαδικασία ζύμωσης)

Μαγειρική

Θα μάθουμε λοιπόν, να φτιάχνουμε Σούσι, κάνοντας πρακτική στο τύλιγμά του (φέρτε την ποδιά σας!).

Ακόμα, μαθαίνουμε πως να χρησιμοποιούμε τα φύκια στην κουζίνα μας, για να δώσουμε επιπλέον γεύση και θρέψη στα πιάτα μας, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που χρειαζόμαστε επιπλέον μέταλλα στην διατροφή μας.

Ακόμα, θα δούμε πως να μετατρέπουμε μία vegan Υπερτροφή, όπως το Τέμπε, σε λαχταριστή πάστα, που μοιάζει με τονοσαλάτα,
και να εμπλουτίσουμε σάντουιτς, καναπεδάκια, πράσινες σαλάτες κα

Μενού

Με λίγα λόγια, το Μενού μας θα είναι:

  1. Οι “50 αποχρώσεις” του Σούσι (ρολάκια, κώνοι, διαγώνια ρολά, με διάφορες γεμίσεις)
  2. Τέμπε “τονοσαλάτα” και οι χρήσεις της
  3. Γευστικό καρύκευμα με Νόρι
  4. Ωφελιμότητα και εφαρμογές των φυκιών Νόρι (και εκτός κουζίνας!)

Θεωρία

Θα εξηγήσουμε για την ενέργεια του Καλοκαιριού και τις ανάγκες μας, και πως να επεξεργαζόμαστε την τροφή μας για να διατηρούμε την ενεργητικότητά μας και … να δροσιζόμαστε!

 

Χώρος

Cross+ing: Μυρωνίδου 8, Κεραμεικός, Αθήνα

Κόστος

25 ευρώ (παλαιοί μαθητές των ONE Project: 20 ευρώ) + ΦΠΑ 24%
Τελική τιμή: 31 € (25€)

Πληροφορίες/εγγραφές

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ 12/6/2018
Συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής: ΕΔΩ
Τηλ.: 6972 284808 
Email: oneprojectgr@gmail.com

X