Ενίσχυση του ανοσοποιητικού και ενδυνάμωση: Η Μακροβιοτική προσέγγιση

Τα λειτουργικά Μακροβιοτικά τρόφιμα στην υπηρεσία της υγείας μας

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, 12 – 3 μμ
στoν χώρο του “Κήπος Αγγέλων”, στο Χαλάνδρι

Τι χρειαζόμαστε για δυνατό ανοσοποιητικό; Γιατί αρρωσταίνουμε, ειδικά, το Φθινόπωρο και την Άνοιξη;
Τι σημαίνουν τα διάφορα συμπτώματα (μολύνσεις, πυρετός, φλέγματα, διάρροια, αναπνευστικά προβλήματα και συμφόρηση, δερματικά εξανθήματα, αλλεργίες κοκ);
Πως επηρεάζει η διατροφή την υγεία μας, αλλά και την εμφάνιση συμπτωμάτων; 
Ο μύθος της βιταμίνης C. Χρειάζονται όλοι βιτ. C, για καλό ανοσοποιητικό;

Μαθαίνοντας την ενεργειακή υπόσταση των τροφών και των τρόπων μαγειρικής, μπορούμε να τρεφόμαστε ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής και της δραστηριότητάς μας.

Όταν η τροφή μας είναι σε αρμονία με την εποχή, τότε συντονιζόμαστε με το περιβάλλον μας, αποφεύγουμε τις υπερβολές και την συσσώρευση περιττών στοιχείων μέσα μας. Έτσι δεν αρρωσταίνουμε εύκολα, και με ήπια συμπτώματα αποβάλλουμε τα λιγοστά περιττά και βλαβερά στοιχεία από τον οργανισμό μας.

Ανοσοποιητική ενδυνάμωση με Μακροβιοτική

Η Μακροβιοτική μας μαθαίνει πως να χρησιμοποιούμε τα συστατικά από το άμεσο περιβάλλον μας, καθώς και τα λειτουργικά τρόφιμα (τρόφιμα που έχουν οφέλη για την υγεία), με τρόπους που μας εξισορροπούν. Έτσι έχουμε καλή υγεία, διαύγεια πνεύματος και δυνατή κρίση. Στοιχεία απαραίτητα για να έχουμε την ευθύνη της ζωής μας στα χέρια μας και για να λαμβάνουμε τις κατάλληλες αποφάσεις για την καθημερινότητά μας.

Η Μεσογειακή και η Ιαπωνική κουζίνα, φημίζονται παγκοσμίως ως μοντέλα διατροφής που προάγουν την υγεία και τη μακροζωία, καθώς και για τις ξεχωριστές γεύσεις του. Η σύγχρονη Μακροβιοτική διατροφή, όπως την ασκούμε στην Ελλάδα, παντρεύει αυτές τις δύο παραδόσεις, με αποτέλεσμα, μοναδικές γεύσεις και αρώματα, αλλά και ιδιαίτερα ευεργετικό για τη σωματική, νοητική και ψυχική υγεία!
Ο Ιπποκράτης, υποστήριζε ότι η τροφή μας είναι το φάρμακό μας, και ότι οι ασθένειες ξεκινούν από τα έντερά μας. Η Μακροβιοτική διατροφή, δίνει έμφαση στην εύρυθμη πεπτική λειτουργία, με τη χρήση προβιοτικών τροφών (Μίσο, σάλτσα σόγιας, Ταμάρι, Ουμεμπόσι κα) και την ορθή χρήση τους σε ποικιλία συνταγών.

Ελάτε να μάθετε:

  1. – θεραπευτικές συνταγές, η κουζίνα μας: ένα φυσικό φαρμακείο με όλες τις λύσεις
  2. – πιάτα για τον χειμώνα, θερμαντικά και δυναμωτικά
  3. – ορθή χρήση των λειτουργικών Μακροβιοτικών τροφίμων

Μενού

  • Σούπα Μίσο με τζίντζερ, για το κρύο και …το κρύωμα
  • ΟύμεΣοΚούζου, το ήπιο αλλά θαυματουργό, φυσικό “αντιβιοτικό”, χωρίς παρενέργειες
  • Ριζότο Ojiya, για αναιμία και επιβάρυνση από το περιβάλλον
  • Σάλτσα από φύκι Νόρι, έντονο καρύκευμα για ενδυνάμωση του αίματος
  • Κρέμα μήλου με κούζου, για χαλάρωση, δυσκοιλιότητα, ήπιο αντιπυρετικό

Ανακαλύψτε:

  • τα ποιοτικά Μακροβιοτικά προϊόντα ΟΝΕ Project και την ορθή χρήση τους
  • πώς να αντικαθιστούμε ζωικές τροφές με φυτικές
  • κριτήρια επιλογών των τροφών, για μείωση του στρες, δυνατό ανοσοποιητικό και χαρά!

Κερδίστε την ευκαιρία να γνωρίσετε τη Μακροβιοτική.
Τη διατροφή των αστέρων του Χόλλυγουντ, αλλά και των μοναχών Ζεν.

Χώρος: Κήπος Αγγέλων
Χίου 18, Χαλάνδρι
Τηλ.: 21 0677 7114
fb: Κήπος Αγγέλων
χάρτης

Πληροφορίες

ONE Project

Τ.: 6972 284808

Email: contact@oneproject.gr

1 Comment

  1. Η γνωση ειναι ζωη.λεει το ρητο.Κατ αναλογια και η καλη διατροφικη γνωση σημαινει ευζωια.


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *