ΠΑΝ-ΑΓΑΘΟΝ_Cooking-demo_23052015

 

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Η χορτοφαγία στα νόστιμά της!

Σάββατο 23 Μαΐου 2015, 12:00-15:00 μμ
στoν υπαίθριο χώρο του Παν Aγαθόν, στο Χαλάνδρι!

Η Μεσογειακή και η Ιαπωνική κουζίνα, φημίζονται παγκοσμίως ως μοντέλα διατροφής που προάγουν την υγεία και τη μακροζωία, καθώς και για τις ξεχωριστές γεύσεις του..

Η σύγχρονη Μακροβιοτική διατροφή, όπως την ασκούμε στην Ελλάδα, παντρεύει αυτές τις δύο παραδόσεις, με αποτέλεσμα, μοναδικές γεύσεις και αρώματα, αλλά και ιδιαίτερα ευεργετικό για τη σωματική, νοητική και ψυχική υγεία!

Ο Ιπποκράτης, υποστήριζε ότι η τροφή μας είναι το φάρμακό μας, και ότι οι ασθένειες ξεκινούν από τα έντερά μας. Η Μακροβιοτική, δίνει έμφαση στην εύρυθμη πεπτική λειτουργία, με τη χρήση προβιοτικών τροφών (Μίσο, σάλτσα σόγιας, ουμεμπόσι κα) και την ορθή χρήση τους σε ποικιλία συνταγών.

Ελάτε να μάθετε:

  1. – θεραπευτικές συνταγές, από την κουζίνα μας
  2. – νόστιμες παραλλαγές της παραδοσιακής Μεσογειακής διατροφής
  3. – ορθή χρήση των θεραπευτικών Μακροβιοτικών τροφίμων

Ανακαλύψτε:

  • – τα ποιοτικά Μακροβιοτικά προϊόντα ΟΝΕ Project και την ορθή χρήση τους
  • – πώς να αντικαθιστούμε ζωικές τροφές με φυτικές
  • – κριτήρια επιλογών των τροφών, για ζωή χωρίς στρες, με υγεία και χαρά

Κερδίστε την ευκαιρία να γνωρίσετε τη Μακροβιοτική.
Τη διατροφή των αστέρων του Χόλλυγουντ, αλλά και των μοναχών Ζεν.

Πληροφορίες
ΠανΑγαθόν

Γρηγ. Γυφτοπούλου 14, Χαλάνδρι
Τηλ.: 211-7004522
Email: info@panagathon.gr

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *