Archive

Το Χιζίκι είναι ένα σκούρο καφέ βρώσιμο φύκι, που χρησιμοποιείται στην Ιαπωνική γαστρονομία εδώ και αιώνες. Προσφέρει μοναδικό χρώμα και άρωμα μαγειρεμένο ως συνοδευτικό πιάτο.

Από τις πιο πλούσιες τροφές σε σίδηρο στον πλανήτη, ενώ το ασβέστιο που περιέχει είναι εώς 14 φορές περισσότερο από την ίδια ποσότητα αγελαδινού γάλακτος. Το Χιζίκι είναι επίσης πλούσιο σε διαιτητικές ίνες και άλλα μέταλλα (μαγνήσιο, χαλκό, μαγγάνιο, μολυβδένιο κα).  
Συνολικά περιέχει 34% μετάλλων στην σύνθεσή του!
Μία θρεπτική τροφή που βοηθά ενάντια στην αναιμία, διατηρεί όμορφο το δέρμα και τα μαλλιά!
Περιέχει επίσης εξαιρετικά επωφελείς θρεπτικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων των θειωδών πολυσακχαριτών που παρέχουν αντιφλεγμονώδη, αντι-ιικά και καρδιαγγειακά οφέλη.

Δείτε την υπέροχη συνταγή Χιζίκι με Σέιταν.

Σχόλια ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    X