Archive

ΥΛΙΚΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Βήμα 1 Φέρνουμε το νερό μαζί με το σόγιου σε σημείο βρασμού, ρίχνουμε μέσα το τσάι και σβήνουμε τη φωτιά.
Βήμα 2 Αφήνουμε να γίνει αφέψημα, για 3-4 λεπτά.
Βήμα 3 Σερβίρουμε ζεστό.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

*Κουκίτσα (καβουρντισμένα κλαδιά τσαγιού)

Μπορούμε να ξαναχρησιμοποιήσουμε τα κλαδάκια του τσαγιού.
Την επόμενη φορά, θα τα βράσουμε με το νερό και το σόγιου για 3-4 λεπτά.

Σχόλια ( 1 )

  • Anastasia Natsi says:

    Καλησπέρα σας,ενδιαφέρομαι για τα σεμινάρια διατροφής που κάνετε .Ειμαι χορτοφάγος με κάποια διαστήματα που μπορώ βιγκαν .Στειλτε μου ημερομηνίες κ ώρες παρακολούθησης γιατί διαμένω επαρχία για να το κανονίσω .
    Ευχαριστω

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X