ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Η χορτοφαγία στα νόστιμά της!
Σάββατο 23 Μαΐου 2015, 12:00-15:00 μμ
στoν υπαίθριο χώρο του Παν Aγαθόν, στο Χαλάνδρι!
Η Μεσογειακή και η Ιαπωνική κουζίνα, φημίζονται παγκοσμίως ως μοντέλα διατροφής που προάγουν την υγεία και τη μακροζωία, καθώς και για τις ξεχωριστές γεύσεις του..
Η σύγχρονη Μακροβιοτική διατροφή, όπως την ασκούμε στην Ελλάδα, παντρεύει αυτές τις δύο παραδόσεις, με αποτέλεσμα, μοναδικές γεύσεις και αρώματα, αλλά και ιδιαίτερα ευεργετικό για τη σωματική, νοητική και ψυχική υγεία!
Ο Ιπποκράτης, υποστήριζε ότι η τροφή μας είναι το φάρμακό μας, και ότι οι ασθένειες ξεκινούν από τα έντερά μας. Η Μακροβιοτική, δίνει έμφαση στην εύρυθμη πεπτική λειτουργία, με τη χρήση προβιοτικών τροφών (Μίσο, σάλτσα σόγιας, ουμεμπόσι κα) και την ορθή χρήση τους σε ποικιλία συνταγών.
Ελάτε να μάθετε:
Ανακαλύψτε:
Κερδίστε την ευκαιρία να γνωρίσετε τη Μακροβιοτική.
Τη διατροφή των αστέρων του Χόλλυγουντ, αλλά και των μοναχών Ζεν.
Πληροφορίες
ΠανΑγαθόν
Γρηγ. Γυφτοπούλου 14, Χαλάνδρι
Τηλ.: 211-7004522
Email: info@panagathon.gr