Archive

ΥΛΙΚΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Βήμα 1 Καβουρντίζουμε τον κολοκυθόσπορο σε τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά μέχρι να φουσκώσει, αλλά να μην καεί.
Βήμα 2 Σερβίρουμε σε ένα μπολ και ραντίζουμε με λίγες σταγόνες ούμεσου, ανακατεύοντας να πάει παντού.
Βήμα 3 Ξανατοποθετούμε στο ζεστό τηγάνι, με σβηστή φωτιά, και αφήνουμε να στεγνώσει.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Σερβίρουμε επάνω στα δημητριακά μας ή και σε σαλάτες.

Σχόλια ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    X