Archive

Η κυρία Ρούλα, βιοπαραγωγός, στην αγορά, μας έδωσε σαν δώρο ένα «μπουκέτο» με φρέσκες ανοιξιάτικες πρασινάδες – φρέσκο σκόρδο, σέλερυ, μαραθόριζα, άνηθο.

Τα έκοψα όλα και τα σώταρα γρήγορα σε λίγο ελαιόλαδο, προσθέτοντας λίγη Σάλτσα Σόγια και Μίριν. Πρόσθεσα μία χούφτα κάσιους, ψιλοκομμένο ξύσμα από ένα λεμόνι και μαγειρεμένο καστανό ρύζι που είχε περισσέψει από προηγούμενο γεύμα. Λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς και ….έτοιμο!

Σχόλια ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    X