Archive

Σεμινάρια Μακροβιοτικής Κουζίνας

Vegan διατροφή για όλους, θεωρία και πράξη

Η διατροφή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και του κοινωνικού πολιτισμού μας. Η επιδείνωση της υγείας πολλών ανθρώπων και οι περιβαλλοντικές εξελίξεις, οδηγούν όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας σε μία πιο χορτοφαγική διατροφή. Η πρόκληση που πολλοί αντιμετωπίζουν είναι ότι υπάρχει ελλιπής ενημέρωση για μία ολιστική προσέγγιση της χορτοφαγίας. Η αποσπασματική ενημέρωση, οδηγεί πολλές φορές σε ανισορροπίες και προβλήματα υγείας.

Τα ζητούμενο είναι να μειώσουμε ή και να πάψουμε να τρεφόμαστε με κρέας, αυγά, γαλακτοκομικά και θαλασσινά και ταυτόχρονα να διατηρούμε υψηλή ενεργητικότητα, να μην κρυώνουμε τον χειμώνα, να είμαστε σε σωματική και πνευματική ισχύ, να ισορροπούμε ανάμεσα σε λογική και συναισθηματισμό κοκ.

Η Μακροβιοτική διατροφή μας δείχνει έναν απλό, κατανοητό τρόπο για να επιλέγουμε τα τρόφιμα και τους τρόπους επεξεργασίας τους, ανάλογα με τις ανάγκες μας, ώστε να επιτυγχάνουμε την ισορροπία στην καθημερινότητά μας.

Μαθαίνοντας πως μας επηρεάζει η κάθε τροφή και πώς να μαγειρεύουμε ώστε να επιτυγχάνουμε ένα χαλαρωτικό, αποτοξινωτικό ή/και δυναμωτικό/ενεργοποιητικό γεύμα, είναι μέρος της εκπαίδευσης στα Σεμινάρια Μακροβιοτικής Κουζίνας.

Τα μαθήματα

Τα Σεμινάρια Μακροβιοτικής Κουζίνας, αποτελούνται από έναν κύκλο τεσσάρων μαθημάτων, όπου θα διδάσκεται πώς να καταρτίζουμε ένα ισορροπημένο και γευστικό, χορτοφαγικό μενού, εμβαθύνοντας σε:

  • Επίδραση της τροφής στην υγεία και την καθημερινότητά μας
  • Η Ενέργεια της τροφής
  • Το Μακροβιοτικό πιάτο
  • Πώς διαμορφώνουμε ένα εβδομαδιαίο μενού
  • Ποικιλία συνταγών για όλα τα γεύματα
  • Επιδόρπια και σνακ χωρίς ζάχαρη και ζωικές τροφές
  • Φυσικές-χορτοφαγικές καθημερινές συνταγές για υγεία

Σε κάθε μάθημα προσφέρεται γεύμα και δίνεται μία εργασία για το σπίτι.

Πρόγραμμα

Μάθημα 1-2 : 3/12/2017, 11:00 – 14:00 και 16:00 – 19:00
Εισαγωγή στην Μακροβιοτική φιλοσοφία και μαγειρική. Ενέργεια της τροφής. Το Μακροβιοτικό πιάτο.
Αλλαγές και προσαρμογή από την προηγούμενη διατροφή μας. Νέα υλικά και μαγειρικές τεχνικές. Βασικό Μενού.

Μάθημα 3-4:  10/12/2017, 11:00 – 14:00 και 16:00 – 19:00
Πως επιλέγουμε υλικά και τρόπους μαγειρικής ανάλογα με την ενέργεια, εποχή, ασθένειες κοκ.
Φαγητό εκτός σπιτιού, σνακ. Προτάσεις για ειδικά Μενού.

Διδάσκουν: ONE Project (Σταύρος Καραγιλάνης, Κώστας Τζαλλήλας)
Κόστος κύκλου:

140 ευρώ ανά άτομο. 
Δεν περιλαμβάνονται φόροι.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Εκπτώσεις
  • Οι συμμετέχοντες στους κύκλους σεμιναρίων των ONE project, δικαιούνται έκπτωση 25% για όλα τα υπόλοιπα σεμινάρια.
  • Για ζευγάρια, οικογένειες, 120 ευρώ ανά άτομο, χωρίς φόρους.
Πληροφορίες/Συμμετοχές

ONE Project | Our Natural Evolution

ONE-Project-Logo-100

Τ.: 6972 284808
E.: one@oneproject.gr
www.oneproject.gr

Σχόλια ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    X