Archive

Η αυθεντική συνταγή για το Ταμάρι, έχει ως αποτέλεσμα μια σάλτσα σόγιας χωρίς γλουτένη, βαθιά χρωματισμένη και πλούσια σε αντιοξειδωτικά, που δίνει δύναμη και σώμα σε όλες τις συνταγές που χρησιμοποιείται.

Προϊόν παραδοσιακής γευστικής σοφίας
Συσκευασία: 250ml
Βιολογικής πιστοποίησης. Μη παστεριωμένο προϊόν.
ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

Συστατικά: Νερό, φασόλια σόγιας*, ρύζι*, αλάτι, καλλιέργεια Aspergillus Oryzae*
*προϊόν βιολογικής καλλιέργειας

Προέλευση: Aichi, Japan

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΧΡΗΣΗ

Το Tamari είναι σάλτσα σόγιας χωρίς σιτάρι και γλουτένη, με έντονη βαθιά γεύση, πλήρες σώμα και υφή.
Παράγεται παραδοσιακά σε μια συγκεκριμένη περιοχή της κεντρικής Ιαπωνίας και τα χαρακτηριστικά της διαφοροποιούνται από τους μιμούμενους ανταγωνιστές από άλλες χώρες.
Το Αυθεντικό Tamari ONE Project, ωριμάζει αργά για 18 μήνες, ακολουθώντας ένα καλά κρυμμένο μυστικό της ιαπωνικής παράδοσης στη επεξεργασία τροφίμων.

Χρησιμοποιείται για το καρύκευμα πολλών πιάτων, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειδικά από άτομα που είναι δυσανεκτικοί στη γλουτένη.
Χρειάζεται μέτρο στη χρήση, καθώς η γεύση της είναι πολύ πιο έντονη!

  Ανά 100g / per 100g
CALORIES/ΘΕΡΜΙΔΕΣ 83(Kcal)/354(kjoul)
FAT TOTAL/ΛΙΠΑΡΑ ΣΥΝΟΛΟ 0g
SATURATED/ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ 0g
TRANS FAT/ΤΡΑΝΣ ΛΙΠΑΡΑ 0g
CARB/ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 7.2g
SUGARS/ΣΑΚΧΑΡΑ 0.5g
FIBERS/ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ 0.7g
PROTEIN/ΠΡΩΤΕΪΝΗ 14g
SODIUM/ΝΑΤΡΙΟ 5.17g

Το γνήσιο Tamari ONE Project, είναι ένα ποιοτικό υποκατάστατο του αλατιού, για κάθε τύπο μαγειρέματος.
Προσθέστε στο τέλος του μαγειρέματος κάθε συνταγής για να είναι πιο εύπεπτο, καθώς συνιστάται να μην καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες του σε ωμή μορφή.
Ανακαμιγνύοντας με Μίριν ONE Project και Ξύδι Καστανού Ρυζιού ONE Project, έχουμε ένα δυνατά γευστικό γλυκόξινο πιάτο, χρησιμοποιείται σε σούπες για πλούσιο αποτέλεσμα, συνδυάζεται με ταχίνι ή βούτυρο ξηρών καρπών για επάλειψη για σάντουιτς ή/και σάλτσες σαλάτας.

Δείτε συνταγές

Σχόλια ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    X