Archive

Το πιο διάσημο καρυκεύμα της Απω-ανατολικής γαστρονομίας, που ξεχωρίζει για τις γευστικές και θεραπευτικές του ιδιότητες.

Προϊόν παραδοσιακής γευστικής σοφίας
Συσκευασία: 250ml
Βιολογικής πιστοποίησης. Μη παστεριωμένο προϊόν.

Συστατικά: Νερό, φασόλια σόγιας*, σιτάρι*, αλάτι, καλλιέργεια Aspergillus Oryzae  * προϊόν βιολογικής καλλιέργειας

Προέλευση: Saitama, Japan

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΧΡΗΣΗΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η παραδοσιακή Σάλτσα Σόγιας ή Σόγιου, παράγεται με μία φυσική διαδικασία επεξεργασίας και ζύμωσης, ακολουθώντας την μακραίωνη παράδοση της Ιαπωνίας. Με πλούσια, αλμυρή και ελαφρά γλυκιά γεύση και άρωμα από την μακρόχρονη ζύμωση, η Σάλτσα Σόγιας ONE Project, αποτελεί ένα γευστικό καρύκευμα με ανεξάντλητες δυνατότητες εφαρμογής, σε όλα τα είδη μαγειρικής.
Προσοχή χρειάζεται στις κοινές Σάλτσες σόγιας του εμπορίου, αφού υπόκεινται σε χημικές επεξεργασίες και  ζυμώνονται σε υψηλές θερμοκρασίες για σύντομο χρόνο και συνήθως εμφιαλώνονται με συντηρητικά.

Οφέλη
Η χρήση της Σάλτσας Σόγιας ONE Project στην κουζίνα μας, μας χαρίζει ωφέλιμα ένζυμα και βακτήρια, αντιοξειδωτικά, μέταλλα και ιχνοστοιχεία και δυναμικό αποτέλεσμα στο μαγείρεμά μας. Βοηθάει σε πεπτικά προβλήματα. Έχει αντίστοιχες ιδιότητες με το Μίσο, του οποίου η ωφελιμότητα έχει επιβεβαιωθεί από επιστημονικές μελέτες.

  Ανά 100g / per 100g
CALORIES/ΘΕΡΜΙΔΕΣ 62(Kcal)/265(kjoul)
FAT TOTAL/ΛΙΠΑΡΑ ΣΥΝΟΛΟ 0g
SATURATED/ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ 0g
TRANS FAT/ΤΡΑΝΣ ΛΙΠΑΡΑ 0g
CARB/ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 7.1g
SUGARS/ΣΑΚΧΑΡΑ 2.2g
FIBERS/ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ 0.3g
PROTEIN/ΠΡΩΤΕΪΝΗ 8.7g
SODIUM/ΝΑΤΡΙΟ 4.69g

Η Σάλτσα Σόγιας είναι ένα ποιοτικό αντικατάστατο του αλατιού, για κάθε τύπο μαγειρέματος. Προστίθεται προς το τέλος του μαγειρέματος κάθε πιάτου, ώστε να γίνει πιο εύπεπτη. Συστήνεται να μην χρησιμοποιείται σε ωμή μορφή, για να μην δημιουργεί δίψα ή λιγούρες για γλυκό!

Σχόλια ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    X