Archive

Ενισχύει το πεπτικό σύστημα, πλούσιο σε φυσικά προβιοτικά, ένζυμα & λακτοβάκιλλους, αποτοξινωτικό και ενδυναμωτικό.

Προϊόν παραδοσιακής γευστικής σοφίας
Συσκευασία: 400γρ
Βιολογικής πιστοποίησης
Παστεριωμένο προϊόν. Μετά το άνοιγμα συντηρείται στο ψυγείο

Προέλευση: Fukui, Japan

Το σκούρο Μίσο Ρυζιού ή Kome Miso, έχει πλούσια υφή και γεύση. Το καστανό ρύζι ζυμώνεται με τον μύκητα Koji (aspergillus oryzae) και αναμειγνύεται με μαγειρεμένα στον ατμό φασόλια σόγιας και αλάτι. Τοποθετείται σε μεγάλους κάδους (βαρέλια) από κέδρο, όπου αφήνεται να ζυμωθεί για 1-2 χρόνια. Το αποτέλεσμα είναι ένα Μίσο, πλούσιο σε ένζυμα και λακτοβακτήρια, αποτοξινωτικό κι ενδυναμωτικό για όλο τον οργανισμό, αφού θρέφει και υποστηρίζει τα έντερα, απ’ όπου ξεκινά η καλή κατάσταση του ανοσοποιητικού και όλων των οργάνων.

Οφέλη
Το φυσικό Μίσο Ρυζιού ONE Project, παράγεται με παραδοσιακές μεθόδους, που ακολουθούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές για τη διασφάλιση της υγιεινής των τροφίμων. Περιέχει μικροοργανισμούς, ένζυμα, λακτοβακτήρια, ιχνοστοιχεία κα.

Χρήση
Συνιστάται να προστίθεται στο τέλος του μαγειρέματος και να μην βράζεται, αλλά να σιγομαγειρεύεται για 2-3 λεπτά, προκειμένου να μην εξουδετερωθούν οι πολύτιμοι μικροοργανισμοί που περιέχει.

Σχόλια ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    X