Archive

Ένα πολυχρηστικό καρύκευμα, που χαρίζει φυσική γλυκιά γεύση σε κάθε συνταγή που χρησιμοποιείται. Έχει πρεβιοτική δράση.

Προϊόν παραδοσιακής γευστικής σοφίας
Συσκευασία: 250ml
Βιολογικής πιστοποίησης. Παστεριωμένο προϊόν. 

Ένα δημοφιλές καρύκευμα, που ξεκινά την ιστορία του τον 16ο αιώνα, για να φθάσει στη σημερινή μορφή του η οποία το φέρνει σε νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο, ως ένα πολύ χρήσιμο και ιδιαίτερο άρτυμα.

Παραγωγή
Τo Μίριν, παράγεται με μία φυσική διαδικασία ζύμωσης γλυκού ρυζιού με koji, αλάτι και αποστάγματα, τα οποία αναμιγνύονται, σακχαροποιούνται λόγω της ζύμωσης με τον μύκητα koji και φιλτράρονται, για να δώσουν ένα διαυγές, κιτρινωπό Μίριν, πλούσιο σε φυσική γλυκύτητα. Ακολουθεί μία διαδικασία ωρίμανσης για 6 μήνες που χαρίζει πιο απαλή γεύση, γεμάτο σώμα και ικανότητα να ομογενοποιείται με άλλα συστατικά εύκολα.

Οφέλη
Λόγω της διαδικασίας ζύμωσης, το Mirin καθίσταται πλούσιο σε ολιγοσακχαρίτες που λειτουργούν ως πρεβιοτικά. Αυτά είναι θρεπτικά στοιχεία που υποστηρίζουν τα προβιοτικά βακτήρια και την πεπτική λειτουργία συνολικά.

Χρήση
Προσθέτει φυσικά γλυκιά γεύση, με βάθος και σώμα, σε οποιαδήποτε συνταγή όπου αυτή απαιτείται, όπως λαχανικά γλυκόξινα, πιάτα στυλ wok, σοτέ, σάλτσες, μαρινάδες κλπ.

Δείτε συνταγές

 

Σχόλια ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    X